16.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

16.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2015/2016 > Mérkőzések

Felsőpakony KSE - Tárnok BKSK 3-0 (2-0)
Felsőpakony, 2016-02-28 - vasárnap 14:00


Játékvezető: Laczkó Zoltán
Aszisztens: Urbán Jakab, Weil Levente

Gól: Wrábel József 20' 31' 86'

Lapok: nem volt

A forduló további eredményei:
Százhalombattai LK - Taksony SE II. 2-2, Ráckeve VAFC - Alsónémedi SE 2-3, FC Dabas II. - Dunaharaszti MTK II. 3-0 (játék nélkül), Hernád SE - Bugyi ASE 1-3, Pereg SE - UFC Gyömrő 0-2, Fémalk-DDTE - Dömsödi SE 2-0, Sóskút SKE - Gyál BKSE 1-1

Felsőpakony KSE: Gerstenbrein Gábor - Király Krisztián (Csapó András 75'), Egervári Krisztián, Szabó Gábor, Nagy Szabolcs (Bárdos Péter 79') - Erdős Tibor, Nagy Patrik, Tóth Roland (Árti András Mátyás 60') - Kovács Sándor (Varga Zoltán 60'), Vrábel József, Fülöp Tamás (Barta Ferenc 85')

Edző:


Tárnok BKSK: Pintér László 0 – Nagy Attila 5 (Eskulics Dávid 0 67’), Veszeli Tibor 5, Németh József 5, Nagy Dániel 5 (Süle Soma 0 81’) – Bakó Gábor 5 (Kürti Viktor 5 61’), Csibrik György 5, Fagyal Bertalan 5 – Gyulay Gábor 5 (Ilyés Attila 0 76’), Sárai Ferenc 5 (Tóth Tamás 5 61’), Csillik Gábor 5
Kispad: Ravasz Márk, Panyi László
Edző: Kaszás Attila

12. perc: Sárai Feri indította Gyulay Gábort a jobb oldalon. A beadás elakadt és a visszapattant labdát Gyulay ügyesen visszavette, majd kapura tört és az 5-ös sarkárol leadott lövését Gerstenbrein lábbal tudta kitolni a rövid alsóból.

15. perc: Wrábel 25 méterről csavarta kapura a labdát, de Pintér Laci résen volt és szögletre hárított.

20. perc: Nagy Atya késlekedett Wrábel József mellett a beavatkozással, így a hazaiak centere kapura tudott törti és 8 mrről laposan ellőtt labdáje a hosszú sarokban kötött ki. 1-0.

31. perc: Csillik húzogatta a labdát teljesen céltalanul a térfelünk közepe táján az oldalvonal közelében. Célszerű lett volna attól inkább szabadulni, hiszen tőle 7 méterre Nagy Atya kérte is tőle. Gábor addig "pilinckázott", mig leszerelték és a megszerzett labdával ismét Wrábel József iramodott nagy lendülettel a kapunk felé. Ezúttal az 5-ös sarkától lőtt laposan, szintén a hosszú alsóba. 2-0.

53. perc: 30 méterről jutottunk szabadrúgáshoz, amit Bakó átlépett, Fagyal viszont az 5-ös és a 11-es pon közé csavatra, ahol Sárai rúgta kapura, de lövése lecsúszott. A labda ismét a mi játékosunk elé került, de az ismétlés mellé ment.

56. perc: Erdős Tibor futott fel a jobb szélen. A középen érkező hazai játékos 7 méterről mellé lőtt.

63. perc: Egy baloldali beadásunk uán Németh József fejelhetett 11 méterről senkitől sem zavartatva Gerstenbrein kapujára, de a fejes célt tévesztett. Nagy lehetőség volt!

81. perc: Csillik a jobb oldalról adott laposan középre a felfutó Veszeli elé. Tiba futtából nagyszerű lövést eresztett meg 23 méterről, de a labda elsuhant a jobb kapufa töve mellett.

85. perc: Egy baloldalról érkező keresztlabdára Fülöp érkezett igen kedvező helyzetben, de szerencsére Veszeli nagyszerű ütemben érkezett és ki tudta előle gúgni a labdát. Látványos felszabadítás volt!

86. perc: Sajnos az előző jelenet után mégsem úsztuk meg a harmadik gólt. Ki más, mint a mezőny legjobbja, Wrábel József volt a gólszerző. 20 méterről bődületesen eltalált labdája vágógott közvetlenül a felső léc alá. 3-0.

Kaszás Attila: -  
Az első félidőben a hazaiak akarata érvényesült jobban, bár az is igaz, hogy két gólt is ajándékba adtunk nekik, helyzeteik nem igazán voltak. A második játékrészben nekünk sikerült jobban kontrollálnunk a játékot, viszont igazi ziccerig mi sem jutottunk el, és persze az ilyenkor már benne van a pakliban, hogy a kinyílt védekezés ellen sikerül az ellenfélnek betalálni. A játékosok azért kaptak ugyanolyan kalkulust a mai mérkőzésre, mert szerintem nem volt egész osztályzatnyi különbség egy-egy ember között, "felest" pedig nem adhatok. Gratulálok az ellenfélnek!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz