16.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

16.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Péceli SSE - Tárnok BKSK 0-0
Pécel, 2015-02-28 - szombat 14:30


Játékvezető: Kozma Zoltán
Aszisztens:
Hajdu Gusztáv ifj., Weil Levente
Gól:
-
Lap: Kristóf Krisztián 78'  ill.  -

A forduló további eredményei:
2015-02-28
Kistarcsai VSC - Piliscsaba SE 1-1, Budakalász MSE - Perbál SC 4-3, Gödi SE - Sóskút SKE 4-0
2015-03-01
Szigetgyöngye SE - Ürömi SC 2-1, Leányfalu SE - PILE-Szántó 4-1, Csomádi KSK - Pomáz-ICO SE 3-0
Szabadnapos
: Dunakeszi KUSE

Péceli SSE
: Hamvas Balázs - Egyed Ottó, Kovács Gábor, Nagy Dávid, Bóka Szabolcs - Kovács János, Kristóf Krisztián (Varga Ádám 80'), Fityus János, Győrfi József (Aranyi Alex 86') - Borbély Gábor (Fogarasi Zsolt 55'), Szendeffy László (Szabó Csaba 65')
Kispad: Pliny Márk
Edző: Kristóf Péter

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 7 - Nagy Dániel 5, Veszeli Tibor 5, Ilyés Attila 4, Kovács Gyula 4 (Pusztai Csaba 67' 0) - Czeilinger Péter 5, Bakó Gábor 5, Csibrik György 5 - Tóth Tamás 4 (Kürti Viktor 87'), Sárai Ferenc 4 (Csillik Gábor Krisztián 77'), Ilyés Gergő 6
Kispad: Pintér László, Pluhár Bálint
Edző: Szimandl Gábor

Nem sikerült túlzottan jól felnőtt csapatunk tavaszi rajtja. Persze, ha azt vesszük, hogy idegenben kezdtünk és pontot szereztünk, akár még jónak is értékelhető, viszont a vérszegény játékot látva, talán csak kapusunk, Kaszás Attila dícsérhető. Neki komoly érdemei vannak, hogy a rossz játék ellenére is ponttal térhettünk haza.
A mérkőzésen tulajdonképpen csak nyomokban volt felfedezhető labdarúgás. A csapatok egymás hibáiból éltek. Rossz passzok jellemezték mindkét csapatot. A két kapu is csak ritkán forgott veszélyben. Az első félidőben 35 percet kellett várni az első helyzetre, ami a hazaiak előtt adódott. 2 perccel később egyenlítettünk, már ami a helyzetkihagyást illeti.
A második játékrészben is folytatódott az unalmas mezőnyjáték. Csupán a hajrá hozott egy kis izgalmat, az is inkább nekünk. Az utolsó negyedórában Kaszás Attilának háromszor is bravúrosan kellett védeni.
A folytatáshoz ez a mai teljesítmény kevés lesz.

Szimandl Gábor: - Sajnos nem ott folytattuk, ahol az utolsó mérkőzésen - Százhalombatta ellen - abbahagytuk, hanem ott, ahogy ősszel - Pécel ellen - játszottunk. Kevés volt a labda nélküli futás és ezért kevés lehetőségünk adódott a jól és zártan védekező Pécel ellen.

Tabella a16. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz