16.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

16.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Budakalász MSE 1-1 (0-1)
Tárnok, 2014-03-02 - vasárnap 14:30


Játékvezető: Péli Zsombor
Aszisztens:
Varga András, Albirt József
Gól:
Csuka József 78' ill. Sármán Péter 2'
Sárga lap: Neuvert Sándor 59', Veszeli Tibor 76' ill. Erőss Tamás 28'
Piros lap
: Eke Gábor 73', Gyulay Gábor 90' ill. Széll Tamás 70'

A mérkőzés góljai:

A forduló további eredményei:
2014-03-01
Pomáz-ICO SE - Dunakeszi Kinizsi USE 2-1, Gödi SE - Sóskút SKE 3-0
2014-03-02
Pilisszentiván SE - Leányfalu SE 5-1, Szigetgyöngye SE - Ürömi SC 0-2, Perbál SC - Viadukt SE-Biatorbágy II. 3-0, Pilisszántó SE - Piliscsaba SE 2-3
Szabadnapos
: Dunabogdány SE

Tárnok Bolha KSK: Pintér László 0 - Nagy Dániel 6 (Ilyés Attila 71'), Veszeli Tibor 7, Eke Gábor 6-2=4, Nahaj Gergely 6 (Pusztai Csaba 79') - Csibrik György 7, Gyulay Gábor 6-2=4, Pluhár Bálint 5 (Csuka Zsolt 65') - Csuka József 7, Neuvert Sándor 6 (Czeilinger Péter 89'), Nagy István 6 (Kupi János 62')
Kispad: Schön Dániel, Kovács Gyula
Edző: Kovács László

Budakalász MSE: Strommer Crispin 6 - Elekes Péter 6, Kaprinyák István 6, Ruzicska Bálint 6, Kozák Dániel 7 - Sovák Máté 6, Szabó Krisztián 6, Brand Patrik 5 (Széll Tamás 60' 1), Oravecz Attila 7 - Sármán Péter 6, Erőss Tamás 4
Kispad: Vadas Attila, Berta Dávid
Edző: Pintér Sándor

Jó iram és helyenként jó játék jellemezte a mérkőzést. Sajnos nagyon hamar jött a vendégek gólja (2. perc). Budakalász szabadrúgás után a 11-es pontról kifejelt labdára egy igazítás után Sármán fordult rá és lapos, kitűnően helyezett lövését a vetődő Pintér nem érhette el. Az első félidőben kemény csata folyt a mezőnyben, többnyire a két 16-os között. A kapuk ritkán kerültek veszélybe. A második játékrészben tovább fokozódott az első félidőben látott iram. A csapatokon egyáltalán nem látszott, hogy az idény nyitó mérkőzését játszák. Ekkor már a jó mezőnyjáték mellett a kapuk is kerültek veszélybe, de a gólszegénység tovább tartott. Viszont a játékvezető gondoskodott róla, hogy fokozódjanak az izgalmak. A mérkőzés, mint már leírtam, jó iramú volt és kemény csata folyt. A férfias küzdelem mindvégig sportszerű maradt. Egy-egy taktikai szabálytalanságon kívül egyik csapat sem követett el szándékos durvaságot, a mérkőzésen mégis volt három kiállítás is. Ez a mérkőzés képe alapj közel sem volt reális.
Egyre erőteljesebb lett a fölényünk, ami a 78. percben góllá érett. A vendég térfél közepén Csibrik szerelt határozottan. Pár lépés után, 20 méterről ellőtte a labdát, ami egy védőn megpattant, éppen Kupi elé, aki átemelt őrzője fölött. A lehulló labdára Csuka csapott le és közelről, a kapus fölött a léc alá lőtt. Egyenlítő gólunk után csapatunk még inkább fölénybe került, de ellenfelünk ügyese, fegyelmezetten védekezett. Szemmel láthatólag az idővel is játszottak. Minden pillanatot megragadtak az időhúzásra és ezt a játékvezető sem akadályozta. A 92. percben lefújta a játékot.

Pintér Sándor: – Profi játékvezetés, magas színvonalú mérkőzés, igazságos döntetlen.

Kovács László:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz