15.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

15.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-17 > 2012/2013 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Kelen SC 1-4 (0-2)
Diósd, Diósdi TC Sporttelep
2012.11.24 - szombat 12:00

Játékvezető: Pásztor László
Aszisztens: Berki András, Jakab Árpád
Gól: Miseta Roland 68' ill. Adámy Péter Gábor 10' 29', Hajdu Attila 46', Adámy Péter Gábor 50'
Lap: nem volt


A forduló további eredményei:
2012-11-24 - szombat: Dunakeszi VSE - FC Dabas 10h, Gyöngyös AK - Maglódi TC
16-0, RAFC - Tápiószecső FC 1-5, XVII.ker Rákosmenti TK - Nagybátonyi SC 1-2, Tököl VSK - Dunaharaszti MTK 7-1
2012-11-25 - vasárnap: Üllő SE - Rákosmente
0-14, Jászapáti VSE - Gödöllői SK 1-7

Bolha FTSE Tárnok: Pintér László 6 - Németh Kristóf 5, Viszokai János 5 (Süle Soma Kristóf 55' 6), Kovács Gyula 6, Czeilinger Zsolt 5 (Demján Dániel 55' 5) - Miseta Roland 5, Németh Márton Gábor 5, Bilik Krisztián 5  - Csuka Zsolt 8, Balogh Richárd 5 (Tóth Tamás 55' 6), Czeilinger Balázs 6
Edző: Csizly Attila

Kelen SC: Orosz Ádám - Sárréti Ádám (Héder Norbert 70'), Kelemen Tamás, Lénárt Balázs (Pustianu Gabriel 89'), Kovács Zsombor - Tarjáni Richárd (Rigó Gábor 59'), Garamszegi Ábris (Bene Ádám 55'), Baliga Attila, Vágó Soma (Pozsár Gergely Zoltán 61') - Adámy Péter Gábor (Váczi Szabolcs 77'), Hajdu Attila (Voldbaek Martin 58')
Edző:
Polgár Ferenc

Sajnos ezen a mai napon a hazai pálya előnye nem igazán jelentett előnyt, mint ez az eredményre pillantva az első ránézésre ki is tűnik. Ma, szinte semmi sem sikerült, kb. 60 percen keresztül, még a gólhelyzet teremtése sem, nem hogy a gólszerzés. Mésfél félidő telt el úgy, hogy a játék a mi térfelünkön zajlott és folyamatosan az történt a pályán, amit a Kelen játékosai akartak. Nagyon érett, céltudatos játékot mutattak be. Helyzeteket teremtettek és gólokat lőttek. Beszélgettem egy-két "kelenes szülővel". Amikor a szünetben dícsértem csapatukat, azt mondták, őket is meglepte a srácok kitűnő játéka. Az idei legjobb játékukkal vertek meg bennünket.
A második félidő közepéig tartott ez az "áldatlan" állapot. Ekkor szinte varázsütésre magunkhoz tértünk és azt hiszem még egy kicsit rá is ijesztettünk a vendégekre. Azért annyira nem ijedtek meg, hiszen ekkor már 0-4 volt az eredmény. Mindenesetre az utolsó 20 percben már a mi akaratunk érvényesült. Jellemzően mi birtokoltuk a labdát és uraltuk a játékot. Gólhelyzeteket teremtettünk, szép támadásokat vezettünk és egy gólnak is tapsolhattak a hazai szurkolók. Mindez persze egy ilyen kitűnő csapat ellen kevés volt a pontszerzéshez.
Utolsó bajnokinkon ugyan nem sikerült a pontszerzés, de az előkelő 4. helyünket ennek ellenére megőriztük az "őszi dobogón".

Csizly Attila: - Gratulálok Csuka Zsoltinak a 100.  bajnoki mérkőzéséhez. Ha az eredmény nem is kedvezett ennek a jubileumnak, mutatott játéka miatt mindenképpen emlékezetes marad számára és számunkra is ez az esemény.

Tabella a 15. forduló után
(őszi végeredmény)
Az elmaradt Kelen SC - Üllő SE mérkőzés 2013-ban lesz pótolva.

A RAFC csapatától 1 büntetőpont levonva.

Házi góllövőlista a 15. forduló után
(őszi végeredmény)


Házi játékos rangsor a 15. forduló után
(őszi végeredmény)

A rangsorban azok szerepelnek, akik legalább 5 mérkőzésen nyújtottak értékelhatő teljesítményt. Ehhez legalább 30 percet kellett pályán tölteni az adott mérkőzésen. Kapusoknál ez sem ad mindíg értékelhető teljesítményt.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz