15.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

15.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések

Veresegyház VSK - Tárnok Bolha KSK 2-0 (2-0)
Veresegyház, Veresegyház VSK
2012.11.24 - szombat 13h
Játékvezető: Tamási Patrik
Aszisztens: Fromm Gergely, Molnár László
Gól: Dencz Dávid 18', Tamási Zoltán 43'
Lap: Tamási Zoltán 29', Zoufal Nándor 68', Riesz Ádám 83' ill. Kun Mihály 30', Kaszás Attila 43', Panyi László 43', Szabó Zsolt 44', Gyulay Gábor 75'

A forduló további eredményei:
2012-10-24 - szombat 13h

Budakalász MSE - Gyömrői SE 2-1
, Törökbálinti TC - Gödöllői SK 6-0, Verőce SE - Újlengyel DSE 2-0
2012-10-15 - vasárnap 13
Alsónémedi SE - Felsőpakony KSE
0-1, Hévizgyörki SC - Péceli SSE 2-2, Öekény SE - Pilisi LK-Legea 2-1, Kisnémedi MSE - Halásztelek FC 3-1

Veresegyház VSK: Szűcs László 7 - Zsolnai Róbert 7, Tamási Zoltán 8, Varga Dávid 6 (Tóth Róbert 70'), Csendom Kristóf 7 - Kun György 7, Zoufal II. Nándor 7 (Reisz Ádám 82'), Máté Zoltán 7, Bánhalmi Milán 6 (Polyák Attila 76') - Dencz Dávid 7, Bencze Zsolt 7 (Jenei Sándor 85')
Edző:
Jenei Sándor

Tárnok Bolha KSK:
Kaszás Attila 5 - Panyi László 5 (Völgyi Ádám 61'), Veszeli Tibor 6, Eke Gábor 5, Nagy István 5 - Kun Mihály 5, Csibrik György 5, Pluhár Bálint 5 - Gyulay Gábor 5-2=3, Ilyés Gergő 5, Kapcsos Norbert 5 (Szabó Kristóf 76')
Kispad: Ravasz Márk, Szabó Zsolt
Edző: Kovács László

Nem volt könnyű dolgunk az őszi záró fordulóban. A listavezető otthonában kellett pályára lépnünk. Taktikánk csak az lehetett, hogy komoly hangsúlyt fektessünk a védekezésre és innen kontra támadásokból igyekezzünk minél több veszélyt teremteni a hazaiak kapuja előtt. Az első félidőben ez a számításunk működött is, viszont volt egy-két olyan tényező is, amit előre nem lehetett kalkulálni. Sajnos ezen a mérkőzésen nem lehet elmenni szótlanul a játékvezetők ténykedése mellett. Az első gólnál egy olyan szerelést fújt be faultnak a játékvezető, amit, ha mezőnyben történik, valószínűleg simán tovább engedi. A második gólnál (43. perc) pedig egyszerűen nem jutott a gólvonalunkon túlra a labda. Erre két közvetlen bizonyíték is van. Az egyik, hogy a veresegyházi játékosok nem álltak le ünnepelni, hanem igyekeztek tovább támadni a labdát, vagyis ők sem látták bent. A másik bizonyíték egy helyi biztonsági ember, aki a mi kapunk mögött állt és kapusunknak ő maga is azt mondta, hogy nem volt bent a labda. A játékvezető viszon az aszisztense jelzésére gólt ítélt. Kaszás és Panyi természetesen reklamálta is az ítéletet, amiért Tamási Patrik fel is mutatta nekik a sárgát. Azután odament a kispadunkhoz és Gyulayval közölte, aki szintén reklamált, hogy örüljön neki, hogy ő megúszta sárga nélkül. Később ennek lett még folytatása.
A második félidő elején volt két gólszerzési lehetőségünk, ami kimaradt. A mérkőzés utolsó negyedóráját pedig emberhátrányban játszottuk. Gyulay Gábor kiállítása, második sárga lap felmutatása után történt, de ez sem a szokásos körülmények között, ugyanis Gyulaynak, (lásd a 43-44. perc eseményeit) az első sárga nem is lett felmutatva, viszont a játékvezető a szünetben közölte játékosunkkal, tudjon róla, hogy az első félidőben kapott egy sárgát.
Ezután is próbáltunk támadni, de sajnos nem jött össze a gólszerzés. Veresegyház úgy vert meg bennünket, hogy komoly gólhelyzetet nem is tudott kialakítani. Az igaz, hogy az első félidőben többet birtokolták a labdát, de ez is a mi taktikánknak volt köszönhető. Még a kiállítás után is elmondható, hogy egyértelműen mi uraltuk a játékot. A hazaiaknál alig volt a labda. A mérkőzés egyébként ideges, néha parázs hangulatban zajlott, és ez kimondottan a fiatal, tapasztalatlan játékvezetőnek volt köszönhető, aki sokszor, fordított ítéleteivel, néha pedig felesleges közbeavatkozásaival mindkét csapatot sújtotta. Bárhogyan is nézzük, ez a mérkőzés rangadónak számított és éppen ezért egy sokkal tapasztaltabb játékvezetőt érdemelt volna.

Jenei Sándor: – Már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzés sorsát. A második játékrészben sajnos erőtlenül, gyengén futballoztunk, ennek ellenére a győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Gratulálok csapatomnak a féléves teljesítményéhez, úgy érzem, kiemelkedtünk a mezőnyből, annak ellenére is, hogy hétről hétre kis létszámban, sérülések és egyéb okok miatt mindig más csapattal álltunk ki. Köszönöm a szakmai stábnak, az egyesület elnökségének és mindazoknak a segítéségét, akik hozzájárultak az őszi elsőségünkhöz.

K
ovács László: – Gratulálok a Veresegyháznak!

Tabella a 15. forduló után

A Gyömrői SE csapatától a "versenyszabályok megsétrése" miatt 14 pont levonásra került a Fegyelmi Bizottság döntése alapján.

Házi góllövőlista a 15. forduló után
(őszi végeredmény)

Házi játékos rangsor az edzői osztályzatok alapján a 15. forduló után
(őszi végeredmény)

A rangsorban azok szerepelnek, akik legalább 5 mérkőzésen nyújtottak értékelhatő teljesítményt. Ehhez legalább 30 percet kellett pályán tölteni az adott mérkőzésen. Kapusoknál ez sem ad mindíg értékelhető teljesítményt.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz