14.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

14.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-15 > 2018/2019 > Tavasz

BFTSE Tárnok - Örkény SE 2-0 (0-0)
Tárnok KSK, 2019-04-27 - szombat 10:00


Játékvezető: Szeifert Dávid
Aszisztens: Szabolcsi Tamás

Gól: Somogyi Ádám 50' (11-esből), Prókai Attila 77'

Lapok: Hoppál Dániel 79'  ill. Sponga Dávid 88'

A forduló további eredményei: Ócsa VSE - Dunavarsányi TE 0-11, Lurkó FC Gyál - Alsónémedi SE 2-3, Táborfalva KSE- Hernád SE 18-0, Tököl VSE - Ráckeve VAFC 1-3

 

BFTSE Tárnok: Ruzsinszki Bálint 0 - Giczi Milán 8, Koperda Gergő 7, Hoppál Dániel 8, Németh Bence 8 - Prókai Attila 8, Pátrovics Dániel 7 (Horváth Bendegúz 89' 0), Somogyi Ádám 8 - Balog Dániel 7 (Kulcsár Levente 64' 7), Molnár Hunor 7 (Szűcs Dániel 89' 0), Szilágyi Ákos 7 (Kiss-Móger Mihály 46' 6)

Edző: Kaszás Attila


Örkény SE: Bánfai András - Szabó Tamás Ferenc, BerkesJózsef, Kerepesi Márkó, Filyó Rajmund, Horváth Bence (Plutzer Zalán Imre 64'), Sponga Dávid, Rakita Bálint, Sevecsek Márton, Kunfalvi Benjámin, Balogh Ferenc (Schneider Gábor 58')
Edző:

Rangadót játszottunk. Győzelem esetén már csak karnyújtásnyira vagyunk a bajnoki címtől. Ráadásul az ellen a csapat ellen léptünk pályára, amelyik egyedül tudott pontot szerezni ellenünk. Örkényről az örkényi mérkőzés kapcsán már tudtuk, hogy jó csapat, kemény ellenfél lesz. Nem is csalódtunk. Változatos, izgalmas játék folyt. Az első félidőben inkább előttünk adódtak helyzetek, de nem tudtuk kihasználni őket. A második játékrészben már a vendégek is kidolgoztak nagy lehetőségeket. Az 50. percben tört meg a jég, szerencsére mi törtük meg. Az ötösön belül követett el kezezést az örkényi játékos, amit a játékvezető büntetőrúgással "honorált". Somogyi Ádám végezte el a 11-est és biztos lábbal értékesítette. A vendégek nem adták fel, mindent megtettek az egyenlítésér, de a 77. percben mégis Prókai Attila talált a kapuba, bebiztosítva ezzel győzelmünket.
Ez azt jelenti, hogy a hátralévő négy mérkőzésünk bármelyikének megnyerése már biztosan a bajnoki címünket jelenti. Természetesen csapatunk nem fog ennyivel megelégedni és minden mérkőzésünket nyerni szeretné. Nekem nincs kétségem, hogy ezért mindent meg is fognak tenni a gyerekek!
Hátralévő ellenfeleink sorrendben (zárójelben a jelenlegi helyezésük a 10 csapatos tabellán). idegenben: Hernád SE (9), Táborfalva KSE (5), itthon: Tököl VSE (10), Ráckeve VAFC (7)
Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz