14.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

14.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-15 > 2017/2018 > Tavaszi mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - PILE-Szántó SE 6-0 (2-0)
Tárnok KSK, 2018-04-11 - szerda 17h.


Játékvezető: Rózenberger András
Aszisztens:

Gól: Fülöp Szabolcs 24' 43' 85' 89', Botta-Dukát Dominik 72' 86'

Lapok: nem volt

A forduló további eredményei: Péceli SSE - Gyáli BKSE 7-2, UFC Gyömrő - Felsőpakony KSE 9-0, Pilisvörösvári UFC - VS Dunakeszi 3-6

Szabadnapos: Alsónémedi SE


Bolha FTSE Tárnok: Molnár Áron 0 - Sedlac Attila Hunor 6, Fülöp Szabolcs 6, Száraz Gyula 6, Rebi Zsombor 6, Hoppál Dániel 6, Szász Károly 6 (Molnár Roland 46' 6), Kóka Zsolt 5 (Prókai Attila 63' 0), Kálmán Máté 6 (Botta-Dukát Dominik 56' 6), Fülöp Richárd 6 (Somogyi Péter Pál 60' 6), Somogyi Ádám István 6 (Balog Benjámin 60' 6)

Edző: Kovács László


PILE-Szántó SE: Kuhajda Máté - Homola Armand, Kromes Gábor, Karai Krisztián (Stocker Donát 66'), Cserni Krisztián (Koblencz-Pitti Barnabás Máté 70'), Skripek Szilárd (Stocker Szilárd 46'), Szili Zsombor (Vásárhelyi Bence 77'), Zsarnóczi Benedek, Stocker Patrik Attila, Hegyeshalmi Márk, Stocker Péter Zoltán
Edző: Széplaki József


A nagy gólarányú győzelem ellenére sem volt könnyű ez a mérkőzés. A vendégek körömszakadtáig védekeztek, mi pedig nem játszottunk elég jól ahhoz, hogy óriási mezőnyfölényünk gólokban is megmutatkozzon. Sok pontatlan átadás, labdalevételi problémák miatt nem tudott folyamatos lenni a játékunk. Majdnem félóra kellett ahhoz, hogy végre a vezető gólunk megszülessen. A 43. percben sikerült növelni előnyünket.  

A második félidő hasonlóan indult. Sokat birtokoltuk a labdát, de a szoros és tömörülő védekezés miatt sokat is hibáztunk. Az utolsó 20 percre viszont nagyon felszívtuk magunkat. A nemrégen beállt Botta-Dukát Dominik betalált és innentől kezdve ellenfelünk szinte ki sem tudott jönni a kapuja előteréből. Ezt a nagy nyomást végül már nem bírta el Pilisszántó és az utolsó 5 percben újabb 3 találattal sikerült kiütni a vendégeket. Az utolsó 15 percre jellemző volt, hogy kapusunk folyamatosan a kezdőkör környékén tartózkodott, mert pillanatokra sem tudott az ellenfél kijönni a kapuja előteréből.


Kovács László: - Közepes játék megérdemelt győzelem!!

                                                              

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz