14.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

14.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2016/2017 > Tavaszi mérkőzések

FC Dabas III. - Tárnok BKSK 0-3 (0-2)
Dabas, 2017-03-05 - vasárnap 16:30


Játékvezető: Kiss Tibor Zoltán
Aszisztens: Józan Csaba, Józan Szabolcs

Gól: Sárai Ferenc 3', Gyulay Gábor (11-esből) 27', Vida Péter 88'

Lapok: Kun Mihály 14'

A forduló további eredményei: Szigetszentmárton KSE - Kiskunlacháza SE 1-3, Dunafüred LC - Délegyháza KSE 2-3, Dunavarsányi TE II. - Érdi VSE II. 2-1, Diósdi TC II. - Szigetbecse SE 3-2, Sóskút SKE - Bugyi SE II. 5-0

Szabadnapos: Dunaharaszti MTK II.

FC Dabas III.: Ledő László (Volenszki Gábor 46') - Botlik Gábor, Bálint Gábor, Fehér Attila, Kmetyó Máté (Györgyövics István 58') - Pasztyerik Ferenc (Czeróczki Krisztián 60'), Laczkó Zoltán, Palásti Dávid, Fodor Gergő (Farkas Gábor 52') - Pribék Tibor, Tihany Dániel (Pajor Dávid 85')
Kispad: Szabados Krisztián, Gogolák József
Edző: Ledő László

Tárnok BKSK: Pintér László 7 - Nagy Attila 7, Kun Mihály 7, Csibrik György 7, Nagy István 7 - Bakó Gábor 7 (Takács György 63' 0), Kapcsos Norbert 7, Gyulay Gábor 7 (Ducsai Donát 61' 0), Váradi Gergő 7 - Sárai Ferenc 7 (Pusztai Csaba 46' 7)
Kispad: Szabó Zoltán, Veszeli Tibor
Edző: Kaszás Attila


Jobb rajtot el sem tudtunk képzelni a tavaszi szezon indítása képpen. Már a 3. percben sikerült megszerezni a vezetést, ami további lendületet adott a csapatnak. A 27. percben Kun Misi ellen szabálytalankodtak a hazaiak a 16-oson belül. A büntetőt Gyulay Gabi nagy nyugalommal helyezte el Ledő kapujában. Az első félidőben továbbra is jól játszottunk, bár a hazaiak is vezettek ígéretes támadásokat, de védelmünket nem lehetett zavarba hozni. Ez annál is inkább örvendetes, mert hárman is hiányoztak. Veszeli Tibi, Eskulics Dávid és Nagy Dani sem állhatott csatasorba. Mindkét csapat nagy elánnal küzdött és ebből alakulhatott ki egy élvezetes első félidő.

A második játékrészben valamivel többet hibáztunk, ami szerencsére inkább az ellenfél térfelén történt. Helyzeteink is akadtak, de úgy nézett ki, hogy a félidei eredmény egyben végeredmény is lesz. Szerencsére a 88. percben ismét sikerült egy szép támadásunkat góllal befejezni,

A csapat minden tagja gratulációt érdemel!


Az FC Dabas honlapja így tudósított a mérkőzésről:
A nagy rivális Tárnok ezúttal jobbnak bizonyult

Szombaton délután elkezdte tavaszi szereplését a Ledő László irányította FC Dabas III is. Első mérkőzésünk egyből egy rangadó volt. Ötödik helyezett csapatunk a negyedik pozíciót elfoglaló Tárnok KSK-t fogadta. Mindkét alakulat egyaránt 24-24 pontot gyűjtött az ősz során, így minden szempontból fontos volt, ki nyeri az összecsapást. A győztes egy kis szerencsével még a dobogóra is felkúszhat, amennyiben az Érd vagy a Kiskunlacháza pontokat hullajt.
Sajnos katasztrofálisan kezdődött számukra az összecsapás, mivel már a 3. percben hátrányba kerültünk (0:1). A vendégek a 27. percben tovább tudták növelni előnyüket (0:2), amivel szűk fél óra elteltével jelentős előnyre tettek szert. Az eredmény a félidő végéig már nem változott, így minden bizonnyal volt mit mondania Ledő Lászlónak is a szünetben.
A második játékrészben csapatunk ugyan mindent megpróbált elkövetni, hogy egy góllal visszatérjen a mérkőzésbe, azonban ez sehogy sem jött össze. A rangadó végén, a 88. percben a vendégek pedig egy újabb találattal végképp lezártnak tekintették az összecsapást (0:3).
Kulcsfontosságú lett volna a győzelem, ha lépést szerettünk volna tartani az élbollyal, ráadásul mindig fontos a jó bajnoki rajt, most azonban ezek egyike sem jött össze. Sokáig keseregni azonban nem érdemes, hosszú még a szezon, dolgozni kell tovább és akkor a befektetett munka előbb-utóbb győzelmekké érhet. Jövő héten folytatás a Bugyi SE II ellen idegenben.
Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz