14.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

14.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-21 > 2013/2014 > Őszi mérkőzések

Budakalász MSE - BFTSE Tárnok 2-1 (1-0)
Bp. III.ker. TVE pálya, műfű, 2013-12-01 - vasárnap 11:00


Játékvezető: Rózsavölgyi Dávid
Aszisztens
: Tüke Gábor, Nánási Balázs
Gól:
Brand Patrik 4', Sovák Máté 75' ill. Kapcsos Norbert 83'
Sárga lap: Mohácsi Márk Ármin 26', Sármán Péter 62', Boros Attila 74' ill. Nagy László 50', Csillik Gábor 76', Völgyi Ádám 90'
Piros lap: - ill. Fehér Roland 57'

A forduló további eredményei:
2013-11-30.
Pomáz-ICO SE - Piliscsaba SE
3-1, Százhalombattai VUK SE - Fogócska SE Érd 2-1
2013-12-01.
Viadukt SE-BiatorbágyPilisvörösvári UFC 5-6

Budakalász MSE:
Bózsik Márton - Szabó Krisztián, Boros Attila, Kozák Dániel (Lux Bálint 21'), Pongó Gergely - Brand Patrik, Regele Balázs, Sovák Máté - Sármán Péter, Mohácsi Márk Ármin (Mihalek Barna 78'), Lázár Márk
Edző:
Pintér Sándor


Bolha FTSE Tárnok
: Pintér László 0 - Nagy Dániel 6, Völgyi Ádám 6, Viszokai János 6 (Németh Kristóf 76', 0), Pusztai Csaba 5 - Czeilinger Péter 7, Csibrik György 6 - Nagy László 5, Fehér Roland 5-2=3, Kapcsos Norbert 7 - Sárai Ferenc 5 (Csillik Gábor 67', 0)
Kispad: Kürti Viktor
Edző: Szimandl Gábor

Nagyon szép, napsütéses időben került sor a találkozóra. Midkét csapatnál visszajátszottak a felnőtt csapatból a korban beférő játékosok. A gyors műfűhöz mindkét cgárda kitűnően alkalmazkodott és ebből egy élvezetes, jó szinvonalú mérkőzés kerekedett. Az első percekben kapott gól, melyet egy nagyon rossz védekezési szituáci előzött meg, nem bizonyult jó előjátéknak. A csapat dicséretére legyen mondva, hogy azonnal talpra állt és egy időre a játék irányítását is átvette. A probléma ott volt, hogy 4-5 helyzetet is kihagytunk.
A második félidő ismét nagy csatát hozott. Mindkét csapat szeretett volna gólt rúgni, de ez egyiknek sem sikerült, jó ideig. Aztán megint ránk járt a rúd. Fehér Rolandot állította ki a játékvezető, ode nem illő beszédért. Még az emberhátrány sem szegte kedvét a csapatnak és így is nagyszerűen küzdöttek a fiúk a minél tisztesebb eredményért. Itt is ott is akadtak helyzetek, mígnem a félidő közepe tájékán ismét a "hazaiak" találtak a kapunkba. Ekkor már eldőlni látszott a 3 pont sorsa. Aztán jött az utolsó 10 perc, amikor úgy nézett ki, hogy a vendégek már kifogytak az erőből. A hajrá egyértelműen a mienk volt. Folyamatosan támadtunk és ekkor gólt is sikerült szereznünk. A gól után szinte csak az ellenfél térfelén futott a játék, de az idő már kevés volt az egyenlítéshez.
Összességében nincs miért szégyenkeznünk, hiszen a srácok mindent megtettek a győzelem érdekében. Küzdöttek, harcoltak a kitűnő Budakalász ellen, de ma ez ennyire volt elég.   

Szimandl Gábor: - Egyenrangú ellenfelei voltunk a Budakalásznak, de sajnos két pontatlanság miatt vereség lett a vége. Viszont bíztató, hogy a játék egyes elemeiben sikerült a Budakalász fölé kerekednünk.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz