14.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

14.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT II. > 2013/2014 > Mérkőzések

Tárnok KSK II - Nagykovácsi SE 5-1 (3-0)
Tárnok, 2014-03-09 - vasárnap 14:30


Játékvezető: Varga András
Aszisztens:
Oláh Ferenc, Kozenkai Björn Gergő
Gól: Lukács Zsolt 7',
Neuvert Sándor 18', Csuka József 26', Kelemen László 65', Körtvélyesi Ádám 75' ill. Katona Miklós 72'
Sárga lap: Neuvert Sándor 35', Kelemen László 70' ill. Jaksi Tibor 80'

A mérkőzés góljait ABCD rögzítette:

A forduló további eredményei:
2014-03-08
Szentendre VSE - Tahitótfalu SE 2-1
2014-03-09
Pilisszentlászló BSI - Fóti SE 1-0, Tinnye KFC - Kerepesi SBE 3-2, Kisalag - PILE Pilisszentkereszt 0-4, Ürömi SC II. - Budajenő KSE 1-4
Szabadnapos
: Visegrád SE

Tárnok KSK II:
Szabó Zoltán 0 - Nagy Attila 7, Ruzsinkó Zsolt 6, Neuvert Sándor 8, Csuka József 7 (Huszár Balázs 57' 0) - Bakó Gábor 7 (Ilyés Attila 57' 6), - Szabó Zsolt 5 (Körtvélyesi Ádám 71' 7), Kelemen László 7 (Csákány Zsolt 71' 0), Csákány Gábor 6 - Gál Tibor 5 (Orosz Tamás 65' 6), Lukács Zsolt 7 (Puskás Balázs 71' 0)
Edző:
Schrenck Rajmund

Nagykovácsi SE
: Bugyjás Attila - Katona Miklós, Csóka Gábor, Eszinger Dániel, Bereczky Máté - Kalocsay Károly, Marton Károly, Jaksi Gergely, Tokody Gergely - Horgász László, Jaksi Tibor
Edző:
Juhász István

ABCD tudósítása:
Ősszel az első fordulóban két gólos vereséget szenvedtünk Nagykovácsiba, így volt miért visszavágnunk. Ennek megfelelően óriási elánnal estünk neki ellenfelünknek, aki nem tudta felvenni az általunk diktált tempót. Sorra alakítottuk ki a gólhelyzeteket, és bár ezeket elhibáztuk, elkönnyelműsködtük, beívelésekből sikerült jelentős előnyhöz jutnunk. Magas növésű játékosaink fejjátéka ellen nem volt ellenszere ellenfelünknek. Lukács Zsolti, Neuvert Sanyi és Csuka Józsi szerezte góljainkat.
A második félidőre rendezte sorait a Nagykovácsi, helyenként tetszetősen adogattak a saját térfelükön, csapatunk is visszafogottabb lett. Jöttek a cserék, és ismét felpörögtünk fáradni látszó ellenfelünk ellen és még két szép találatot értünk el Kelemen Laci valamint Körtvélyesi Ádi révén. A Nagykovácsi dicséretére legyen mondva, végig sportszerűen küzdöttek és egyetlen gólhelyzetüket kihasználva szépítésre is futotta erejükből.

Schrenck Rajmund: - Talán a legnehezebb helyzetben én voltam, mert mindenki megérdemelte volna, hogy a kezdőben kapjon helyet. Az első félidőben sikeres volt a letámadás, hiszen ellenfelünk a tizenhatosáról sem tudott kijönni, csak azt sajnálom, hogy a gyors labdaszerzésekből nem tudtunk gólokat szerezni pedig megvoltak a lehetőségeink. Szerencsére jól végeztük el a pontrúgásokat, és három találatot is fejjel szereztünk. A második félidőben visszavettünk a tempóból. Cseréink lendületet adtak a csapatnak, és ismét szép támadásokat vezettünk. Teljesen nem lehetünk elégedettek, hiszen rengeteg helyzetet hagytunk ki.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz