14.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

14.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2012/2013 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Törteli KSK 4-0 (3-0)
Tárnok, Tárnok KSK Sportpálya
2012.11.18 - vasárnap 11h
Játékvezető: Richter Miklós
Aszisztens: Feith Zsolt
Gól: Nagy László 12' 35' 74', Lehotka Botond 31'
Lap: Völgyi Ádám 68' ill. Kozák Nikolász 61', Molnár Tamás 78'

A forduló további eredményei:
2012-10-17 - szombat 11h

Felsőpakony KSE - Kisnémedi MSE 2-1
, Gyömrői SE - Örkény SE 3-0, Fóti - Verőce SE 1-2, Halásztelek FC - Hévizgyörki SC 0-1
2012-10-18 - vasárnap 11h
Péceli SSE - Veresegyház VSK
3-1, Újlengyel DSE - Budakalász MSE 0-4, Pilisi LK-Legea - Alsónémedi SE 3-4

Tárnok Bolha KSK: Családi Attila (Ravasz Márk 46' 6) - Sárai Ferenc 7, Völgyi Ádám 8, Nagy Dániel 7, Ungvári Balázs 8 - Kiss Tamás 7, Nagy Renátó 6 (Csillik Gábor Krisztián 70'), Réti Tamás 6 (Németh Kristóf 67'), Czeilinger Péter 6 - Nagy László 8, Lehotka Botond 6 (Takács Dániel 60' 6)
Edző:
Szimandl Gábor

Törteli KSK:
Józan Dávid - Kocsis Mihály József (Molnár Tamás 67'), Zsitva Dávid, Herczeg Benjámin, Rabi János - Ondó Tamás (Major Zsolt 78'), Kozák Nikolász (Pozsár Bence 67'), Fehér Péter (Cseh Mátyás 78'), Antal Marcell - Mertlik Bence, Berkó László (Kis Rudolf 58')
Edző: Dirner László

A két csapat játékosai között elsősorban a technikai és taktikai különbséget lehetett észrevenni. Ebből kiindulva mondom, hogy nem volt egy súlycsoportban a két együttes. A vendégek fizikailag jó felépítésű játékosokból álltak, ám nem rendelkeztek túl nagy repertoárral a játékot illetőleg. Ezzel a megállapítássan nem lebecsülni akartam mai ellenfelünket, hiszen mindent megtettek a tisztes helytállást illetőleg, de azt gondolom, hogy legfőbb taktikájuk a "rúgd és fuss" volt. A labdákat felrúgták a térfelünkre és futottak, hátha kialakul valami lehetőség a kapunk előtt. Nem sok adódott. Összesen egyet számoltam. Könnyű helyzetben azért nem voltunk, mert a saját kapujuk védelméért mindent megtettek. Ha másképp nem ment, kemény eszközökkel takarították el játékosainkat kapujuk közeléből, de azt is el kell ismerni, hogy a durvaság határát nem lépték át.
A mérkőzést végig irányítottuk, kezünkben tartottuk. Az első említésre méltó esemény a 10. percben történt. Lehotka Boti egy csellel igyekezett betörni, de védője még a 16-os vonal előtt gáncsolta. A szabit Nagy Laci végezte el. Kitűnően eltalálta a labdát. Józan Dávid a léc alól kotorta ki. 13. perc: Nagy Reni a bal oldalon futott el, beadásáról középen lemaradtunk. 16. perc: Nagy Laci a jobb oldalon két csellel játszotta tisztára magát és 14 méterről, éles szögből lőtt a hálóba. 1-0. 30. perc: Nagy Laci az ellenféltől kapott labdát 20-25 méterre a vendégek kapujától. Egy csellel becsapta védőjét. A balról beadott labdát Lehotka Botond közelről kotorta a kapuba. 2-0. 32. perc: Az előre törő Ungvári Balázs több védőn hámozta át magát, de lövése elakadt a kapusban. 38. perc: Ismét Ungvári igyekezett lefutni a bal oldalon, de az oldalvonal közelében a 16-os magasságában felvágták. A szabit Völgyi Ádám végezte el. Az ötös sarka környékére belőtt labdát Nagy Laci fejelte a törteli hálóba. 3-0. 43. perc: Ismét Nagy Laci volt aktív. Egy csellel védője mögé került, de lövése a hosszú kapufán csattant. 44. perc: Nagy Renátó beadását Völgyi Ádám közelről, fejjel csúsztatta kapu mellé.
A második félidő képe az elsőhöz volt hasonló. Nagy fölényben játszottunk továbbra is, de itt már az ellenfélnek is volt egy helyzete. 53. perc: Sárai Feri beadását Réti Tomi fejjel csúsztatta kapu mellé. 65. perc: Nagy Laci tört nagy lendülettel kapura, de 20 méterről leadott lövése kicsivel mellé ment. A 70. perc meghozta a vendégek egyetlen helyzetét. Egy kapunk előtt keletkezett kavarodásban először Ravasz Márk közbeavatkozása volt eredményes, majd a kipattanót a védelem hárította. 74. perc: Ungvári Balázs mélységi beadását Nagy Laci az ötösről fejelte kapura. A labda a törteli kapus válláról pattant be. 4-0.  78. perc: Sárai Feca cselezte át magát a védőkön. Lövése kipattant Takács Dani elé, aki 10 méterről fölé emelt.
Győzelmünk egy pillanatra sem forgott veszélyben. Azt gondolom, hogy a mai mérkőzés egyetlen tétje a gólarány volt.

Tabella a 14. forduló után

Házi góllövőlista a 14. forduló után

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz