14.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

14.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések

Tárnok Bolha KSK - Törökbálinti TC 2-1 (1-0)

Tárnok, Tárnok KSK Sportpálya
2012.11.18 - vasárnap 13h
Játékvezető: Moldván István
Aszisztens: Richter Miklós, Feith Zsolt
Gól: Gyulay Gábor 30', Eke Gábor 76' ill. Hegedűs Csaba 70'
Lap: Fehér Roland 29', Veszeli Tibor 59' ill. Bábik Tibor 50', Hegedűs Csaba 77', Kele Balázs 77', Sipos Péter 86'

A forduló további eredményei:
2012-10-17 - szombat 13h

Halásztelek - Hévizgyörk 2-3
, Felsőpakony KSE - Kisnémedi MSE 3-2, Gyömrői SE - Örkény SE 0-2, Gödöllői SK - Verőce SE 2-4
2012-10-18 - vasárnap 13h
Péceli SSE - Veresegyház VSK
1-2, Újlengyel DSE - Budakalász MSE 2-0, Pilisi LK-Legea - Alsónémedi SE 2-3

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 7 - Csibrik György 6, Veszeli Tibor 7, Eke Gábor 8, Nagy István 7 (Pusztai Csaba 87') - Kun Mihály 7, Pluhár Bálint 6, Fehér Roland 6 (Ilyés Gergő 70'), Gyulay Gábor 7 - Kapcsos Norbert 6, Lingli Gábor 7
Kispad: Családi Attila, Szabó Zsolt
Edző:
Kovács László

Törökbálinti TC:
Sikur Lajos 5 - Koren Dániel 4 (Hegedűs Csaba 54' 5), Stadler Bence 6, Horváth Ferenc 5, Orbán Márk 5 (Kalmár Dániel 69') - Tóth Csaba 6,
Mogyorósi Zoltán 5, Vaskó Balázs 5, Kele Balázs 4 - Sipos Péter 5, Bábik Tibor 5
Kispad: Molnár Balázs, Ikpefan Kehinde, Gamal Richárd, Beringer Roland
Edző: Horváth Ferenc

Remek iramú, jó mérkőzést láthatott a hűvös, kissé szeles novemberi idő ellenére is kilátogató mintegy 200 fős közönség. Az vendégek játékán mindjárt a kezdés után látszott, hogy győzni jöttek Tárnokra. Többet kezdeményeztek és többet birtokolták a labdát. Ellenfelünk az idény elején gyengébben játszott, ám az utóbbi időben már remek eredményeket értek el. Valószínűleg az sem lehetett véletlen, hogy az addig veretlen Halásztelek otthonában 4-0 arányban nyerni tudtak a 12. fordulóban. Nem volt véletlen, hogy mi elsősorban a biztonságos védekezésre koncentráltunk és csak másodlagos volt a támadó játékunk. Ez olyannyira sikerült, hogy az első félidőben Törökbálint a hatékony mezőnyjátéka ellenére is, képtelen volt gólveszélyes helyzetet kidolgozni a kapunk előtt. Inkább pontrúgásokban jeleskedtek. Szögleteik és tizenhatoskörnyéki szabadrúgásaik jelentették a veszélyt kapunkra, de szerencsére ebben sem voltak hatékonyak. Mi viszont a 30. percben Gyulay Gábor révén megszereztük a vezetést. Gyulus a 16-os sarkáról leadott lapos, erős lövése a kapus mellett talált utat a hosszú alsóba. 1-0.
Vezetésünk tudatában a második félidőben sem rohantunk "fejjel a falnak". Nem támadtunk túl vehemensen, bár néha még így is elkapkodtunk egy-két támadást. Néha előkészítés nélkül próbáltunk előre rohanni. A 70. percben a második játékrészben beállt Hegedűsnek sikerült az egyenlítés, bár sok vonalban, vagy vonalközelben álló néző lest kiáltott. Higgyünk az egyébként jól bíráskodó Moldván játékvezetőnek és aszisztensének, aki megadta a találatot. 1-1. Tudtuk, hogy ezek után nehéz 20 perc vár még ránk, hiszen Törökbálint előtt az egyenlítéssel a győzelem reménye is felcsillant. Szerencsére ez csak remény maradt. Csapatunk mentális erejét mutatja, hogy a gól nem zavarta meg játékosainkat és rövid időn belül, a 76. percben, már ismét mi vezettünk. Szöglethez jutottunk a bal oldalról. Gyulay rúgta be a labdát kitűnően. A labda a szöglethez felérő Eke Gabi fejéről kb. 5 méterről szállt a törökbálinti kapuba. 2-1.
A hátralévő szűk negyedórában már látszott, hogy ezt a mérkőzést csak mi nyerhetjük. A hajrában már inkább mi domináltunk a pályán.
Szép győzelem volt, aminek értékét növeli, hogy jó csapat ellen értük el!

Edzői nyilatkozatok

KOVÁCS LÁSZLÓ:

TÓTH CSABA, a Törökbálint játékosa:

– Ezúttal igazságtalan volt velünk a futball, hiszen végig uraltuk a mérkőzést, nem érdemeltünk vereséget a szinte csak a védekezéssel törődő ellenféllel szemben.

Tabella a 14. forduló után

Házi góllövőlista a 14. forduló után

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz