13.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

13.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT II. > 2013/2014 > Mérkőzések

Tárnok KSK II - Budajenő KSE 8-0 (4-0)
Tárnok, 2013-11-17 - vasárnap 13:00


Játékvezető: Tóth Péter
Aszisztens:
Szerencsés Péter, Szántó Tamás
Gól:
Gál Tibor 15' 83', Ilyés Attila 28', Szabó Zsolt 30' 49', Lukács Zsolt 38', Körtvélyesi Ádám 73' 76'
Sárga lap: Ilyés Attila 44', Csákány Gábor 54', Csuka József 62', Nagy Attila 89' ill. Biczó János 20'

A mérkőzés góljait ABCD videózta:

A forduló további eredményei:
2013-11-16
Nagykovácsi SE - Pilisszentlászló BSI
0-0, Szentendre VSE - Kisalag 3-2
2013-09-29
Tinnye KFC - Fóti SE 3-5, Tahitótfalu SE - Kerepesi SBE (félbeszakadt), Visegrád SE - PILE Pilisszentkereszt 0-1
Szabadnapos
: Ürömi SC II

Tárnok KSK II: Szabó Zoltán 7 - Nagy Attila 8, Ruzsinkó Zsolt 7, Tari Attila 7, Huszár Balázs 7 (Orosz Tamás 58') - Ilyés Attila 7 (Csákány Zsolt 50'), Csuka József 8, Csákány Gábor 7 - Szabó Zsolt 8 (Körtvélyesi Ádám 70'), Gál Tibor 7, Lukács Zsolt 7 (Kupi János 58')
Edző:
Schrenck Rajmund

Budajenő KSE: Bajkó Ferenc - Jeck János, Tarsoly Balázs (Szabó Attila 83'), Rákosi Balázs, Monori Nándor (Csereklyei Bálint Zsombor 46') - Rezessy Miklós, Varga Bertalan, Rezessy Bálint - Fábián Gergely, Kőrösi Ágoston (Móra Ákos 65'), Biczó János
Edző: Fehér György

ABCD tudósítása:
Elérkeztünk idei utolsó mérkőzésünkhöz. Szépen szerettünk volna búcsúzni az őszi szezontól. Sajnos a mérkőzés egy perces gyászszünettel kezdődött mivel Kupi Jani édesanyja a héten elhunyt. Első félidőt nagy iramban kezdtük esélyt sem adva ellenfelünknek. A gól gyártást Gál Tibi kezdte, Raul folytatta. Szünet előtt még Szabó Zsolesz és Luki is betalált. 4-0 félidő után sokan gondolták, hogy leáll a csapatunk. Ezt a szívességet nem adtuk meg a budajenőieknek. Csapatunk ötödik találatát Szabó Zsolesz szerezte. Ekkor érkeztek a cserék is. Kupi Jani szabályos gólját érvénytelenítették, de ez sem szegte kedvét a srácoknak. Körtvélyesi Ádi születésnapjára megajándékozta magát és társait két góllal. Második játékrész vége előtt a jelenlegi góllövő lista vezetője Gál Tibi egy távoli bombával állította be a 8-0 végeredményt.  

Schrenck Rajmund: - Első perctől az utolsóig hajtott a csapat, aminek meg is lett az eredménye. Jól forgattuk a játékot, szélsőink veszélyesen játszottak, védelmünk sokat segített a támadások szervezésében. Cserék egytől egyig jól szálltak be. Fóton a fájó vereséget követően nagy hibát követtem volna el, ha nem szállok fel a buszra. A csapat tudja miről beszélek!

Schrenk Rajmund néhány szóval értékelte az őszi szezont:
Rúgott gólok száma: 50. Kapott: 11. Gól különbség: 39. Sárga: 16. Piros: 0. Hazai mérkőzéseken nagyarányú győzelmek. 2. kapott és 35. rúgott gól. Tárnok határát átlépve már nem volt ennyire rózsás a helyzet. Első bajnokin Nagykovácsiban vereség. Kisalagon döntetlen és Fóton 2-0-ás félidő után 3-2-es vereség. Mikor megkaptuk a lehetőséget, hogy Tárnok színeiben indulhassunk nem ígértünk mást min egy fegyelmezett, rendes emberekből álló csapatot. Úgy érzem ezeknek a feltételeknek megfeleltünk. December 14-én ezt az évet egy disznóvágással zárjuk. Minden segítséget meg
szeretnénk megköszönni, amit ebben a félévben kaptunk, vezetőinktől és szurkolóinktól egyaránt. Csapat nevében jó pihenést kívánok minden tárnoki labdarúgónak, vezetőnek, és szurkolónak.

Kattints a mérkőzésen készült alábbi csapatképre és letöltheted:


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz