12.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

12.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2018/2019 > Ősz

Tárnok BKSK - Ócsa VSE 0-1 (0-0)
Tárnok, 2018-11-03 - szombat 13:30


Játékvezető: Kolok István Baksa
Aszisztens: Józan Csaba, Víg István

Gól: Megyeri Félix 79'

Lapok: Székely Bertalan 55' , Tóth Tamás 92' ill. Horváth Zsolt 84'

A forduló további eredményei: Dömsödi SE - Ecser SE 0-0, Délegyháza KSE - Sóskút SKE 1-0, Kiskunlacháza SE - Ráckeve VAFC 4-5, Inárcs VSE - Gyáli BKSE 1-2, Pátyi SE - Szigethalom SC 0-3, Diósdi TC - Újlengyel DSE 5-0, Perbál SC - Táborfalva KSE 7-1


Tárnok BKSK: Pintér László 7 - Nagy Attila 6, Bakó Gábor 7, Hrabina Ádám 7, Nagy Dániel 6 - Czeilinger Zsolt 6 (Ilyés Attila 88' 0), Mészáros Tamás 5 (Tóth Tamás 88' 0), Székely Bertalan 5 (Sárosi Róbert 67' 0) - Demján Dénes 5 (Ruzsinszki Dávid 80' 0), Vida Péter 6, Péter Krisztián 7
Kispad: Szabó Zoltán
Edző: Kaszás Attila

Ócsa VSE: Szöllősi Norbert - Dobra Alpár, Kleisz Gergely, Lakatos Ferenc (Mészáros Márk 67'), Horváth Zsolt, Szekeres Tibor, Mogyorósi Balázs (Tunner György 58'), Pelsőczi István, Ordasi Gábor (Riegel Bence 46'), Simon Kevin, Soltic László (Megyeri Félix 46')

Kispad:  Varga Zoltán

Edző: Kövér István


Jó (szinte nyárias) időben, nagyiramú, igazán nézhető mérkőzést játszottunk. Ha nem tárnoki szemüvegen keresztül látom ezt a meccset, akkor talán nem is lenne hiányérzetem. Így sem sok van. Egyedül az eredménnyel nem vagyok megelégedve.

Csapatunk egyre fogy, egyre több a hiányzó. A már eddigi névsorhoz az elmúlt bajnokin Eskulits Dávid és Takács Patrik is csatlakozott. Nem mentség képpen, de megpróbálom felsorolni azokat a játékosokat, akik valamilyen ok miatt (többnyire sérülés) nem állhattak ma sem a csapat rendelkezésére. Íme: Veszeli Tibor, Eskulits Dávid, Nagy István, Demján Dániel, Pusztai Csaba, Csibrik György, Viszokai János, Demeter Szabolcs, Sárai Ferenc, Szojka Renátó, Takács Patrik, Váradi Gergő. Ez, ha jól számolom, 12 játékos. Azt gondolom, ha mindezt figyelembe vesszük... a mondat folytatását rábízom a szurkolókra.

Ott tartottam eredetileg, hogy élvezetes, jó iramú mérkőzést láthattunk. Ócsa kimondottan jó csapat benyomását keltette bennem. Ügyes, jó fizikumú játékosokból áll, akik nagyon oda tudták tenni magukat a pályán. Gyorsak és nagyon kemények voltak. Emellett, végig bírták az ebben az osztályban szokatlanul nagy iramú mérkőzést.

Összességében inkább a vendégek játszottak némi mezőnyfölényben, ám a helyzetek tekintetében nagyjából egál volt. Még azt is mondhatom, hogy a mérkőzés két legnagyobb ziccerét mi hagytuk ki. A vendégek viszont 10 perccel a vége előtt megszerezték a győztas gólt. Egy partdobás után, amit a félvonal közeléből végezhettünk, elveszítettük a labdát és egy gyors indítás után Megyeri 17 méterről óriási erővel bombázott félmagasan a kapunkba. Ez a gól döntött.

Azt gondolom, hogy ezután a vereség után nincs mit szégyenkeznünk. Talán ha az első félidőben valamelyik ziccerünk bemegy, akkor most mi örülhetnénk a győzelemnek. Ezen a mérkőzésen bármelyik csapat győzelme igazságos lett volna. Ócsa lőtt egy szép gólt és megérdemelten vitte haza a 3 pontot.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz