12.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

12.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2016/2017 > Őszi mérkőzések

Tárnok BKSK - Délegyháza KSE 3-0 (2-0)
Tárnok, 2016-11-19 - szombat 13:00


Játékvezető: Dániel Béla
Aszisztens: Zsarnóczay Tamás, Pálfi Bence

Gól: Váradi Gergő 24', Gyulay Gábor 34' (11-esből), Sárai Ferenc 78'

Lapok: Nagy Attila 52' , Váradi Gergő 54' , Gyulay Gábor 91' , ill.  Mótyán József 33' , Szűcs László 52'

Később videó összefoglaló is felkerül.

A forduló további eredményei: Kiskunlacháza SE - Dunaharaszti MTK II. 7-2, Szigetbecse SE - Dunavarsányi TE II. 1-5, Érdi VSE II. - FC Dabas III. 1-2, Bugyi SE II. - Dunafüred LC 2-0, Diósdi TC II. - Szigetszentmárton KSE 3-1
Szabadnapos
: Sóskút SKE

Tárnok BKSK: Szabó Zoltán 7 - Nagy Attila 7, Eskulics Dávid 7, Veszeli Tibor 7, Nagy Dániel 7 - Erőss Zsolt 8, Bakó Gábor 7 (Sárai Ferenc 70' 0), Süle Soma Kristóf 7 (Csibrik György 61' 0), Kürti Viktor 6 (Tóth Tamás 46' 6) - Gyulay Gábor 8, Váradi Gergő 8
Kispad: Pintér László
Edző: Kaszás Attila

Délegyháza KSE: Balán Mihály - Fodor Attila, Benkő András, Dina László, Mótyán József - Nagy Ferenc (Szabó Ferenc 52'), Csemer Elemér, Nagy Gábor, Balán Zoltán - Dudás János, Szűcs László (Horváth Krisztián 54')
Kispad: Gábor Zoltán, Magyar József Krisztián
Edző:


Szerencsére a beígért egésznapos eső elmaradt, ezért az évszakhoz képest normális talajon játszhattak a csapatok. Az első percekben ránk ijesztettek a vendégek, Szabó Zolinak kétszer is bravúrt kellett bemutatni, hogy érintetlen maradjon a hálónk. A kezdeti nehézségeket leszámítva kiegyenlített mezőnymunka folyt. Mindkét csapat nagy erőbedobással vetette bele magát a játékba, amiből izgalmas, jó mérkőzés alakult ki. Mi is hibáztunk el helyzeteket, de ebben a játékrészben kétszer sikerült bevenni Balán kapuját. Először Váradi Geri góljának örülhettünk, majd Kürti buktatása után megítélt 11-est Gyulu értékesítette nagy biztonsággal.

A második félidő elején nekünk voltak gólszerzési esélyeink, amik kimaradtak, majd a vendégek veszélyeztették kapunkat, szerencsére sikerélmény nélkül. A mezőnyben továbbra is egyenlő erők küzdöttek, de a kapu előtt ekkor is mi jelentettük a nagyobb veszélyt. Közben egy-két parázs jelenet is adódott, de komolyabb icidensek nélkül sikerült megoldani, közös erővel a kényes szituációkat. A 78. percben azután sikerült végleg eldönteni a mérkőzést. Már az azt megelőző percekben is fölénybe kerültünk, de Sárai Feri gólja után egyértelműen az történt a pályán, amit mi szerettünk volna.

Talán azt a nagyszerű játékot, amit a múlt héten Bugyiban produkáltunk, nem sikerült megismételni tökéletesen, de azért most sem panaszkodhattunk. Nagyon sokszor, rövid pontos passzokkal és villámgyorsan hoztuk ki a labdát. Nem egyszer jutottunk gólhelyzetig is, amikből most értékesíteni is tudtunk. Ami viszont az elmúlt heti teljesítményhez képest picit rontotta az összképet, hogy több volt az eladott labdánk most, mint akkor. Minden csapatrészünk dícsétetet érdemel külön-külön is. Szabó Zolinak a kapuban túl so dolga nem volt, de néhányszor azért bravúrt is be kellett mutatnia. Védelmünk ismét gól nélkül hozta le a meccset. Mind a négy védőnk nagyon jól és magabiztosan játszott. Kiemelni külön senkit sem szeretnék, de azt azért megemlítem, hogy Eskulics Dávid egyre jobban beváltja a hozzá fűzött reményeket. Nagyszerű ütemű szereléseit élmény látni és a legkritikusabb helyzetekben sem remeg a lába. Középpályásaink rengeteget dolgoztak, jól szűrtek már a saját területükön. Jól építették támadásainkat és kitűnő indításokkal futtatták aktuális támadóinkat. Támadóinkat a három gól is dícséri, de az is, hogy ezen kívül sem tétlenkedtek. Ha a szituáció úgy kívánta, Gyulay Gabi és Váradi Geri, később Sárai Feca és Tóth Tomi is visszasegített a középpályának és a támadásokkal is felértek az ellenfél kapuja elé.

Jövő vasárnap a záróforduló következik. Sóskút ellen mindig nagy csatákat vívunk, függetlenül attól, hogy a pillanatnyi helyezés miként alakult a tabellán. Valószínűleg nem lesz ez másképp most sem. Ez a csapat megérdemli, hogy sok tárnoki ott legyen Sóskúton és szurkoljon, ebben az évben immár utoljára!

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz