12.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

12.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Szigetgyöngye SE 3-1 (0-0)
Tárnok KSK, 2014-11-02 - vasárnap 13:30


Játékvezető: Tóth Sámuel
Aszisztens:
Porkoláb Ferenc, Kard András
Gól:
Gál Tibor 75', Lingli Gábor 81', Kürti Viktor 90'  ill. Elsik Renátó 54'
Lap: - ill. Schönauer Ádám 86'

A forduló további eredményei:
2014-11-02
PILE-Szántó - Perbál SC 0-2, Sóskút SKE - Dunakeszi Kinizsi USE 1-1, Csomádi KSK - Budakalászi MSE 1-0, Piliscsaba SE - Leányfalu SE 4-3, Kistarcsai VSC - Gödi SE 1-2, Péceli SSE - Pomáz-ICO SE 0-3
Szabadnapos
: Ürömi SC

Tárnok Bolha KSK
: Pintér László 6 - Nahaj Gergely 6, Szász Csaba 5, Kovács Gyula 7, Németh Kristóf 5 - Csibrik György 7, Bakó Gábor 6 (Gyulay Gábor 73' 0), Czeilinger Péter 7 - Lingli Gábor 7 (Lehotka Botond 90' 0), Csákány Gábor 6 (Kürti Viktor 87' 0), Gál Tibor 6 (Körtvélyesi Ádám 79' 0)
Kispad: Kaszás Attila
Edző: Szimandl Gábor

Szigetgyöngye SE: Kovacsics Miklós - Hegyi Péter (Pelcéder Péter 80'), Pelcéder Bence (Schönauer Ádám 40'), Klement József, Elsik Renátó - Fazekas László, Bódog Csaba, Boros Roland - Kozák Tamás, Pásztor László, Bozóki Csongor
Kispad: Nagy Dávid
Edző: Balla Endre

Változás történ felnőtt csapatunknál, már ami az edző személyét illeti. Kovács László és Szimandl Gábor úgy gondolta, hogy a sikertelen őszi szereplésünk miatt szinte letargiába esett csapatnál frissítésre van szükség, ezért egyenlőre Szimandl Gábor vette át a csapat szakmai irányítását. Az már rengeteg egyesületnél igazolódott, hogy a hosszan tartó sikertelenség esetén új arc kell az edzői kispadon. Szinte csak így lehet kimozdulni a holtpontról. A heti edzéseket már Szimandl Gábor vezette és ő is ült a kispadra a mai mérkőzésen. Természetesen Kovács László továbbra is az edzői kar tagja és ezen a mérkőzésen is - mint ahogy az elkövetkezendőkben is - ott a helye neki is a csapat mellett. A változás annyi, hogy az őszi szezon végéig Gáboré a közvetlen szakmai irányítás.
Úgy látszik a régi recept bevált. A csapat óriási tűzzel játszott és küzdött a találkozón. Az első félidőben kiegyenlített volt a mérkőzés és előnyt egyik csapat sem szerzett. A második játékrész aznban egyre izgalmasabban alakult. Semmi jel nem utalt arra, hogy a vendégek vezetést fognak szerezni. A mezőnyben jól küzdöttek, de kapunkra nem jelentettek veszélyt. Nekünk viszont Gál Tibi révén volt nagy helyzetünk. Az 54. percben Elsik Renátó döntött úgy, hogy a kezdő körívről lő a kapunkra. Jól eltalált labdája az ötösön álló Pintér kapus keze fölött vágódott a felső léc alá. Szerencsére ez a gól nem zavarta meg játékosainkat. Még inkább küzdöttek és Lingli Gáborral az élen, szinte felszántották a pályát és ennek meg is lett az eredménye. Az utolsó negyedórára hagytuk a döntést. A 75. percben egy jobboldali támadás után Gál Tibi került helyzetbe. A kapuval szemben kapott labdát és hosszú időnek tűnt az az egy-két másodperces kivárás, amíg ellőtte a labdát. Ő szerencsére tudta, mit csinál és a legjobb pillanatban lőtt a kapu bal oldalába. Egyenlítés után továbbra is támadásban maradtunk. Czeilinger Peti nagyszerű mélységi indításával Lingli szerzett magának egy pillanat alatt két méteres előnyt. A kaputól 10-12 méterre lőtt és a lövéssel szemben Kovács Kapus tehetetlen volt. Közben azért Lingli Gabi és Csoki is hibázott a vendégek kapuja előtt, de 90. percben még egy góllal sikerült terhelni a vendégkaput. A három perccel azelőtt beállt Kürti Viktor küzdotte be magát a kapu közelébe. A labda a védők között a bal oldalra került, Körtvélyesi Ádám elé, aki három nagyszerü csellel faképnél hagyta a védőket és középre adott, pontosan Kürti fejére. Viktor biztosan fejelte kapuba a labdát, beállítva az utolsó percben a végeredményt. Viktor ezzel a góllal megkezdte a felnőttek között a gólgyártást! További sok-sok gólt kívánok! Újabb újonc mutatkozott be a mai napon a felnőtt csapatban. Először játszott Szász Csaba. További sikeres mérkőzéseket kívánok!
A mai mérkőzés két nagyjából azonos képességű együttes csatáját hozta, ahol az akarat és a tűz diadalmaskodott, ami a mi csapatunknál volt nagyobb.     

Szimandl Gábort kérdeztem:

Tabella a12. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz