11.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

11.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Budakalász MSE - Tárnok BKSK  2-1 (0-0)
Budakalász, 2014-10-25 - szombat 13:30


Játékvezető: Eisenbacher Mihály
Aszisztens:
Gosztonyi Balázs, Tinnyei István Dániel
Gól:
Sallai György 48' 73' ill. Csibrik György 54'
Lap: Szabó Sándor 43' , Sovák Máté 79'  ill. Csuka József 27' , Csibrik György 47' , Csákány Gábor 75'

A forduló további eredményei:
2014-10-25
Dunakeszi Kinizsi USE - Csomádi KSK 1-2, Ürömi SC - PILE-Szántó 8-1, Gödi SE - Péceli SSE 3-0
2014-10-26
Leányfalu SE - Kistarcsai VSC 4-1, Szigetgyöngye SE - Piliscsaba SE 5-0, Perbál SC - Sóskút SKE3-2
Szabadnapos
: Pomáz-ICO SE

Budakalász MSE
: Strommer Crispin - Brand Patrik, Sallai György, Szabó Krisztián, Ruzicska Bálint - Sovák Máté, Tóth Egon, Szabó Sándor (Mohácsi Márk Ármin 44', Vadas Attila 85') - Széll Tamás, Sármán Péter, Erőss Tamás (Kozák Dániel 88')
Kispad: Keresztes Viktor, Deák Lajos
Edző: Pintér Sándor

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 5 - Czeilinger Péter 6, Ilyés Attila 5, Pluhár Bálint 5 (Bakó Gábor 46' 5), Nagy István 5 - Csibrik György 6, Lingli Gábor 5 - Csuka József 4 (Gyulay Gábor 61' 0), Körtvélyesi Ádám 5 (Sárai Ferenc 74' 0), Csákány Gábor 5 - Tóth Tamás 5 (Gál Tibor 46' 5)
Kispad: Pintér László, Nahaj Gergely
Edző: Kovács László

Semmi újat nem tudok mondani erről a mérkőzésről sem. Menetrendszerűen ma is bejött a két szarvashiba, amiből meg is kaptuk szokásos két gólunkat. Első gólunkat ismét egy mezőnyben eladott labda révén, Ilyés Attiláról indult támadás végén kaptuk. Kapunk előtt több játékos között pattogott a labda, amit képtelenek voltunk elrúgni és végül Sallai György melléről pattant a kapunkba. Öt perc múlva sikerült egyenlíteni. Bakó Gábor indította jobb szélen kitűnő labdával Csuka Jokkát, akit szögletre sikerült szerelni a hazai védőnek. A beadott labdát Csibrik Gyurec fejelte Strommer kapujába. A 73. percben egy kapu felé guruló labdáról Kaszás Attila maradt le, amit így az első gól szerzője, Sallai ért el és ezúttal is élt a felkínált lehetőséggel.
A játék képe alapján most sem érdemeltünk vereséget, de ennek most már semmi jelentőssége. Már többször írtam, hogy a győzelmet nem elég csak akarni. Az látszott ma is, hogy igyekeztünk a mérkőzésen, azt is merem állítani, hogy főleg az első félidőben még jobban is játszottunk a hazaiaknál, de valami ma is hiányzott játékosainkból. Szimandl Gábor a mérkőzés után azt mondta, hogy a mérkőzést nem elég higgadt fejjel, végigjátszani. A győzelemhez egy kicsit (vagy nagyon) meg kell őrülni a mérkőzésen. Egy biztos. Az a mindent felperzselő tűz, ami nélkül nincs komoly siker, már régóta hiányzik a csapatból. A tűzgyújtáshoz meg kellene találni tűzszerszámot!

Kovács Lászlót kérdeztem: - Gratulálok a győzelemhez a hazai csapatnak!

Tabella a 11. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz