11.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

11.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-18 > 2013/2014 > Mérkőzések

BFTSE Tárnok - Kistarcsai VSC 2-2 (0-2)
Tárnok, 2013-11-23 - szombat 10:00


Játékvezető: Remenár Mihály
Aszisztens:
Szász János
Gól:
Süle Ármin 85', Baranyi Levente 89' ill. Markóczi Péter 13', Bartos Balázs 22'
Sárga lap: Viszokai János 53' ill. Jakab Patrik 58'

A teljes mérkőzés videója:

A forduló további eredményei:
2013-11-23
:
Pilisvörösvári UFC - Dunakanyar SE
10-1, Pomáz-ICO SE - Fót SE 4-3
2014-03-15:
Dunakeszi Kinizsi-Voyage - Nagykovácsi USE
12-0

Bolha FTSE Tárnok
: Kürti Viktor 0 - Czeilinger Zsolt 6, Eskulics Dávid 6, Németh Kristóf 6, Demján Dániel 6 - Viszokai János 7, Süle Soma 6 (Daka Dominik 65', 7), Süle Ármin 7 - Bara Norbert 6 (Baranyi Levente 85'), Tóth Tamás 6, Horváth Martin 6
Kispad: Habos Tamás, Demján Dénes, Molnár Sándor
Edző: Kaszás Attila

Kistarcsai VSC
: Haro Oroczo Kevin - Markóci Zoltán, Besnyő Dániel, Hegedűs Mátyás, Tokaji Márk (Jakab Patrik 55') - Hőnis Krisztián, Zsiák Levente, Hőnis István - Markóci Péter (Fésüs Márk 65'), Bartos Balázs, Markóci Dániel (Kalmár Zoltán 75')
Edző:

Két ellentétes félidőt játszottak a csapatok. Az első játékrészben a vendégek fölényben voltak, szépen adogattak, de azért a kapunkra kevés veszélyt jelentettek. Mindkét góljukat óriási védelmi hibából szerezték. Az első félidei játékunkra azt gondolom, hogy nem lehetünk büszkék. A srácok nagyon lagymatag módon játszottak. Elől-hátul sok volt a hiba. A győzniakarásnak még a szikráját sem lehetett felfedezni, pedig lett volna miért visszavágni, hiszen pár héttel ezelőtt, Kistarcsán vereséget szenvedtünk. Kivételt egyedül Viszokai Jani jelentett, aki már ekkor is nagy kedvvel és akarással játszott.
A szünetben alapos fejmosásban részesítette a játékosokat Kaszás Attila. A fiúk úgy látszik szívükre vették ezt, mert a második játékrészre már egy egészen más csapat jött ki a pályára. Küzdöttek, hajtottak, jól és pontosan játszottak. A vendégeknek ebben a játékrészben nem volt ellenszerük a játékunk ellen. Nagyon visszaestek, mi pedig sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, ziccereket. Lőttünk kapufát is, de mintha meg lettünk volna átkozva, a kapuba egészen a hajráig nem sikerült betalálni. Ellenfelünk a végére már teljesen összeroppant. Nem lebecsülve, hiszen az első félidőben szép dolgokat csináltak, mégis azt kell, hogy mondjam, csak rajtunk és főleg a szerencséjükön múlott, hogy nem sikerült fordítani, csak egalizálni a végeredményt. Amint már kiemeltem Viszokai harcos csupaszív játékát, ebben a félidőben az egész csapat felnőtt hozzá. Külön kiemelném még Bara Norbit, aki nagyon hasznosan és veszélyesen játszott elől. Sokszor megkeverte a vendégek védelmét. Norbi ráadásul nagyon fiatal, még az U15-ben is pályára léphet.
Sok ilyen második félidőbeli játékot kívánok, teljes mérkőzésre a csapatnak!

Kaszás Attila: -
Két ellentétes félidőt játszottunk: az elsőben ellenfelünk, a másodikban mi domináltunk. Igazságos a döntetlen, bár a végén akár nyerhettünk is volna...

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz