11.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

11.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-17 > 2012/2013 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Nagybátonyi SC 2-2 (2-0)
Diósd, Diósdi TC Sporttelep
2012.10.27 - szombat 12:00

Játékvezető: Almási Petra
Aszisztens: Székely Ákos, Molnár Csaba
Gól: Csuka Zsolt 24' 37' ill. Csépe Richárd 54', Oláh Ferenc 87'
Lap: Miseta Roland 65'
, Csuka Zsolt 81'

A forduló további eredményei:
2012-10-27 - szombat: Üllő SE - Gödöllői SK
1-3, Gyöngyös AK - Dunaharaszti MTK 7-0, RAFC - FC Dabas 1-7
2012-10-28 - vasárnap: Maglódi TC - Tápiószecső FC
1-9, Jászapáti VSE - Dunakeszi VSE 10-2, Rákosmente - Kelen SC 3-3, XVII.ker. Rákosmenti TK - Tököl VSK 7-1

Bolha FTSE Tárnok:
Pintér László 7 (Kürti Viktor 46' 6) - Németh Kristóf 6, Kovács Gyula 7 (Nagy Dániel 58' 6), Czeilinger Balázs 7, Demján Dániel 7 - Balogh Richárd 6 (Nagy László 67'), Miseta Roland 7, Szász Csaba 6 (Süle Soma Kristóf 86'), Viszokai János 6 - Csuka Zsolt 6, Bilik Krisztián 6
Kispad: Petheő Axel Emilián, Czeilinger Zsolt
Edző: Csizly Attila

Nagybátonyi SC: László Viktor - Czutor Vito - Nico, Nagy Benjámin, Tóth Márk, Fökdi Balázs - Komka Tamás (Lengyel Dávid 63'), Csépe Richárd, Oláh Ferenc, Kovács Dániel - Orosz Péter, Tóth Máté (Budveszel László 51')
Kispad: Csohány Máté, Háger Zsolt
Edző:
Csatlós Tamás

Kellemetlen, esős időben a diósdi műfüves pályán került sor a találkozóra, ami talán a rangadó kifejezést is megérdemelte. Egy remek ellenfél ellen kellett helytállnunk. A Nagybátony nagyon jól felkészített csapat. A látottak alapján nem véletlen a tabellán jelenleg elfoglalt dobogós helyezése.
A vizes és ettől kissé csúszós talajon nem volt elvárható a hibátlan játék, de elvárható volt az óriási küzdelem. Ebben nem csalatkoztunk. Az első perctől kezdve keményen egymásnak "feszült" a két csapat. Látványos küzdelmet láthattunk. A játék képe a 90 perc alatt végig kiegyenlített volt, de a részeredmények ezt nem igazolták.
Az első félidőben úgy nézett ki, hogy rangadót nyerünk. A 24. percben Csuka Zsolt a kaputól 25 méterre lövésre vállalkozott. Lövése utat talált a nagybátonyi hálóba. 1-0. A 37. percben ismét Csuka Zsolt villant meg. Kitűnő labdát kapott, faképnél hagyta védőjét és lövése ismét gólt eredményezett. 2-0. Még ebben a félidőben szépíthettek volna a vendégek, lévén, hogy 11-eshez jutottak. Az elvégzett büntetőtt Pintér Laci kitűnő reflexel hárította. A kipattanóra ismételhetett a 'bátonyi játékos, de Laci ismét bravúrosan hárított, így előnyünk nem csökkent a szünetig. Ez a teljesítmény minden elismerést megérdemel!
A második játékrész semmivel sem volt gyengébb az elsőnél. Mindkét csapat jól küzdött továbbra is. A játék kiegyenlített képe ebben a periódusban sem változott. Csapatunk a vezetés birtokában sem állt be az eredmény tartására, ellenfelünk pedig igyekezett szépíteni az eredményen. Talán eldőlhetett volna a mérkőzés a javunkra, ha két ziccerünket kihasználjuk a második félidőben. Helyzeteink kimaradtak, ellenfelünk pedig büntetett. Az 54. percben Csépe Richárd 2-1, a 87.-ben pedig Oláh Ferenc. 2-2. Határozottabb védekezéssel mindkét gól elkerülhető lett volna.
Nagyszerű mérkőzést láthattunk. Mindkét csapat nyílt sisakkal játszott a győzelemért és azt gondolom, hogy végül a sors szolgáltatott igazságot a döntetlen eredménnyel.
A találkozót női játékvezető (Almási Petra) vezette, aki azt gondolom kitűnően bíráskodott. Nagyon jól kézben tartotta a néha indulatoktól is fűtött rangadót. Természetesen hiba nélkül nem lehet egy mérkőzést levezetni, de ebben a játékban az is szép, hogy a "hibákat" sem ugyanúgy látja a két csapat!

Csizly Attila: - Megint a második félidőben,és megint mentálisan nem sikerült kiharcolnunk a győzelmet. Vigasztaljon minket, hogy „hazai” pályán még nem tudták csapatunkat legyőzni. Csak így tovább!

Házi góllövőlista a 11. forduló után


Játékos rangsor a 11. forduló után
A rangsorban azok szerepelnek, akik legalább 5 mérkőzésen nyújtottak értékelhatő teljesítményt. Ehhez legalább 30 percet kellett pályán tölteni az adott mérkőzésen. Kapusoknál ez sem ad mindíg értékelhető teljesítményt.Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz