10.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

10.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések

Tárnok Bolha KSK - Alsónémedi SE 1-0 (0-0)
Tárnok, Tárnok KS
K 2012-10-20 - szombat 14:00

Játékvezető: ifj. Kóródi László
Aszisztens: Molnár László, Suscsák János
Gól: Kapcsos Norbert
Lap: Veszeli Tibor 22', Gyulay Gábor 43', Csibrik György 72', Kun Mihály 77', Eke Gábor 79', Ilyés Gergő 90' ill. Zsitnai Simon 23', Bereczki Gábor 64', Pap Tibor 71', Győrfi Dávid 77'

A forduló további mérkőzései:
2012-10-20 - szombat

Gödöllői SK - Felsőpakony KSE
4-0, Péceli SSE - Örkény SE 2-4, Halásztelek FC - Budakalász MSE 1-0, Veresegyház VSK - Törökbálinti TC 2-0
2012-10-21 - vasárnap
Kisnémedi MSE - Gyömrői SE 0-0, Hévízgyörki SC - Verőce SE 2-2, Újlengyel DSE - Pilisi LK-Legea 2-2

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila - Panyi László 5 (Szabó Kristóf 62'), Veszeli Tibor 6, Eke Gábor 6, Nagy István 5 (Kapcsos Norbert 69' 7) - Csibrik György 5, Fehér Roland 6, Gyulay Gábor 6 (Szabó Zsolt 75') - Lingli Gábor 5, Kun Mihály 5-2=3, Ilyés Gergő 6
Kispad: Családi Attila, Pluhár Bálint, Lehotka Botond
Edző: Kovács László

Alsónémedi SE: Baranyi Péter  - Pap Tibor 6, Suhanyec Dániel 6, Nemecsek László 7, Takács László 6 (Balogh Péter 34' 6) - Bereczki Gábor 6 (Fodor Attila 66'), Győrfi Dávid 5, Somogyi Sándor 5 (Horváth Gábor 72'), Pereszlényi András 6 - Balázs Gergely 6, Zsitnai Simon 5 (Gáspár Ferenc 75')
Kispad: László Dániel, Vég Csongor
Edző: Rácz László

A felsőpakonyi vereség után, ahol a rossz játékhoz lélektelen hozzáállás is párosult, ezen a mérkőzésen a minimum elvárás volt, hogy legalább küzdenitudásban mindenki a maximumot nyújtsa. Ez a minimum elvárás teljesült, de sajnos a jó játékkal továbbra is adós maradt a csapat. A mérkőzés legelején a vendégek léptek fel támadólag. Tíz perc kellet ahhoz, hogy magunkhoz térjünk. Ezután már teljesen kiegyenlített lett a játék. Jellemző volt az első félidőben mindkét csapatra, hogy a középpályán és a támadó szekcióban rengeteget hibázott. Ennek köszönhetően a kapuk alig forogtak veszélyben. A támadások idejekorán elhaltak. Ami legnagyobb hibánk volt, hogy a széleken sokszor mögénk kerültek az alsónémedi támadók. Két három gyors támadójuk rendszeresen faképnél hagyta szélső védőinket. Szerencsére beadásaik vagy pontatlanok voltak, vagy belső védőink hatástalanítottak.
A második játékrész szintén úgy kezdődött, mint az első. Ismét Alsónémedi támadott. A folytatás ismét kiegyenlített játékot hozott. Óriási volt a küzdelem. Egyik csapat sem kímélte magát. A 22 játékos végig pörögte a második 45 percet. A nagy iram végig jellemző volt. Mindkét csapatnak voltak lehetőségei a gólszerzésre, ám a befejezések nem sikerültek. Ráadásul a 77. percben Kun Mihály begyűjtötte második sárgáját és ezzel létszámhátrányba kerültünk. Ekkor fordult a játék képe. 10 emberrel játszva átvettük a játék irányítását. A játékosok az utolsó energiáikat mozgósítva játszottak. A két legnagyobb helyzet Ilyés Gergő előtt adódott, ám mindkétszer rossz megoldást választott. Mindkétszer elakadt a kapusban a lövése. Első alkalommal amikor rávezette a kapusra a labdát, laposan lőtt és az elfekvő kapusban elakadt a labda. Ha megemeli, gól. Második lehetőségét szintén a kapussal szemben vesztette el. A távolabbról magasan ellőtt labdát szintén fogta a kapus. Mellette laposan talán több esély lett volna a gólszerzésre. A 84. percben jött el a mi időnk. Egy szabálytalanság után 20-22 méterről, középről jutottunk szabadrúgáshoz, amit Kapcsos Norbi végzett el. Ballábbal a sorfal fölött lőtte el a labdát, ami nagy erővel csapódott a bal fölsőbe. Mestermunka volt, 3 pontot ért!

Edzői nyilatkozatok a SPORTSZELETNEK:

KOVÁCS LÁSZLÓ: – Eléggé ideges hangulatú mérkőzésen, amelyen jobbára a küzdelem dominált, végre nekünk sikerült berúgnunk azt a bizonyos egy találatot egy szép szabadrúgást követően.

RÁCZ LÁSZLÓ:
– A játék minden elemében felülmúltuk a hazai csapatot, amely alattomos futballal megpróbálta széttördelni a játékunkat. Rengeteg gólszerzési lehetőségünk adódott a mérkőzés során, a reális eredmény a 7–2 lett volna a javunkra. Ha igaz az a futballtétel, hogy a szerencse- és a balszerencsefaktor hosszabb távon kiegyenlítik egymást, akkor a hátralévő húsz mérkőzésen még szerezhetünk akár 40-45 pontot is.

Tabella a 10. forduló után

Házi góllövőlista a 10. forduló után

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz