1.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

1.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-15 > 2017/2018 > FH. rájátszás

Bolha FTSE Tárnok - VS Dunakeszi 4-0 (2-0)
Tárnok KSK, 2018-05-12 - szombat 10:00 FH. rájátszás 1. ford.


Játékvezető: Egyed Norbert
Aszisztens: Péli Csanád

Gól: Fülöp Richárd 18' 44' 52' 72'

Lapok: -

A forduló másik eredménye: Pilisvörösvári UFC - Péceli SSE 4-0


Bolha FTSE Tárnok: Molnár Áron 7 - Sedlac Attila 8, Rebi Zsombor 8, Száraz Gyula 8, Hoppál Dániel 8 - Szász Károly 7 (Balog Benjámin 78' 0), Kóka Zsolt 7, Molnár Roland 0 (Kálmán Máté 46' 7) - Fülöp Szabolcs 7 (Somogyi Péter 74' 0), Fülöp Richárd
10 (Botta-Dukát Dominik 84' 0), Somogyi Ádám 7 (Prókai Attila 85' 0)
Edző: Kovács László

VS Dunakeszi: Sz. Varga Máté - Szamkó Marcell, Bernáth Dominik, Horváth Ábel, Juhász Bálint (Széplaki Bertold 76'), Ráth Kolos (Simon Balázs 46'), Ort Péter, Puskás Patrik (Zöld Bálint 61'), Farkas Tamás (Hudra András 52'), Galovszky Zsolt, Vattay Bence (Tompa Zoltán 81')

Edző:


Nagyon fontos mérkőzést, igazi rangadót játszottunk a rájátszás felsőházának első fordulójában a bajnoki címért folytatott harcban. Nem játszottunk most sem hiba nélkül, de látszik, hogy kifelé tart a csapat az utóbbi idők mélypontjából. Nagyon akartak, nagyon hajtottak a fiúk és ehhez időnként már jó játék is párosult. Stabil védekezésből szemre is szép támadásokat vezettünk és egy pillanatig sem hagytunk kétséget legveszélyesebb ellenfelünkkel szemben, hogy ezt a mai mérkőzést csak mi nyerhetjük. A mérkőzés hőse kétségkívül a nagyszerűen futballozó Fülöp Ricsi volt. Jól és gólerősen játszott, mint ahogy minden egyes játékos dícséretet érdemel mai teljesítményéért.

Egyet azért ne feledjünk: Öt forduló hátra van még és minden mérkőzésre a maihoz hasonló akaraterőre és koncentrációra lesz szükség, hogy a ma megszerzett lépéselőnyünket bajnoki címre tudjuk váltani!

Kovács László:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz