1.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

1.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2016/2017 > Őszi mérkőzések

BFTSE Tárnok - Pilisszentiván SE 2-4 (1-2)
Tárnok KSK, 2016-09-04 - vasárnap, 10:00


Játékvezető: Csarnai Csaba
Aszisztens: Kiss Bálint
Gól: Takács Patrik 7', Ruzsinszki Dávid 90' ill. Pető Gábor 10', Zimányi Dániel 43', Rácz Valér 55', Giber Tamás 88'
Lapok: Demján Dániel 34' ill. Pető Gábor 42' , Zimányi Dániel 43' , Szauter Szilárd 92'

A forduló további eredményei: ASR PILE-Szántó - Pátyi SE 2-7, Leányfalu SE - Nagykovácsi-Solymár 0-2, Sóskút SKE - Perbál SC (törölve), Budakalász MSE - Gödi SE 2-3, Szigetgyöngye SE - Pilisvörösvári UFC 0-9 (törölve)

Bolha FTSE Tárnok: Pintér László 5 (Kürti István 64' 0) - Faragó Norbert 5 (Csató Ferenc 81' 0), Demján Dániel 5, Mészáros Tamás 5, Ruzsinszki Dávid 6 - Győri-Sipos Ádám 6, Bara Norbert 5 (Czeilinger Zsolt 59' 5), Kocsis Martin 6 - Demján Dénes 5, Takács Patrik 6, Csoma Bálint 5 (Farkas Levente 73' 0)
Edző: Stencinger Norbert

Pilisszentiván SE: Peller Zsolt - Vass Zoltán, Klinger Máté Ádám, Vogyeráczki Kevin, Giber Tamás - Szauter Szilárd, Szomolányi Tamás Krisztián, Gréber Barnabás - Zimányi Dániel, Pető Gábor, Zala Domonkos
Edző:

Nem mondhatjuk, hogy a bajnokság nyitányán mellénk szegődött volna a szerencse. Nem volt szerencsénk a gólhelyzetek kihasználásával. Három ziccerünknél is a kapufán csattant a labda. Nem volt szerencsénk a játékvezetővel, pontosabban az egyik aszisztens hiányával sem. Az első félidőben a mi partvonalunknál hiányzott a partjelző és a játékvezető rendszeresen elengedte a lesről induló 'szentiváni támadókat, amiből gólt is kaptunk. A második játékrészben bezzeg a mi támadásainkat még akkor is lefújta, amikor szabályosan indultunk. Azt hangsúlyozom, nem akarom a vereséget a játékvezető nyakába varrni, hiszen a meglévő helyzeteinknek csak egy részét kihasználjuk, akkor megnyerjük a mérkőzést. Még azért egy momentum, ami szintén befolyásolhatta az eredményt: Takács Patrik a szokásos gyors és lendületes játékával sok borsot tört védője orra alá, aki nem válogatott az eszközökben, hogy feltartóztassa csatárunkat. Kíméletlenül lökte, rúgta taszította Patrikot, aki sokszor kötött ki a gyepen. Mind e mellett egyetlen sárgával megúszta védője.

Ellenfelünk egyébkén a mérkőzésen bizonyított, hogy egységes, jó csapat és ezért maga a mérkőzés élvezetes, jó iramú és izgalmas csatát hozott. Nem véletlen, hogy Stencinger Norbert edző a mérkőzés után a vereség ellenére gratulált játékosainak a ma nyújtott teljesítményért.


Stencinger Norbert: -
Úgy gondolom, hogy sokkal szorosabb mérkőzés volt, mint amit az eredmény mutat. A fiatal csapatunk remekül helytállt, és ha a helyzetkihasználás jobban sikerül pontot, pontokat is szerezhettünk volna, nem érdemtelenül. Minden játékosomat dicséret illeti, mert bátran felvállta a kezdeményező játékot, és ezzel a második félidőben irányítottuk a mérkőzést. De a labdarúgás aranyigazsága, aki a helyzeteit nem értékesíti, azt megbünteti. A Pilisszentivánnak a mai napon a helyzetkihasználás jobban sikerült, ezért nekik is jár a gratuláció.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz