1.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

1.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2016/2017 > Őszi mérkőzések

Tárnok BKSK - FC Dabas III. 1-1 (0-1)
Tárnok KSK, 2016-08-28 - vasárnap 16:30


Játékvezető: Molnár Péter dr.
Aszisztens: Osztolykán Zoltán, Kovács Péter

Gól: Tóth Tamás 63' ill. Kmetyó Máté 3'

Lapok: Gyulay Gábor 80' ill. Laczkó Zoltán 79'

A forduló további eredményei:
Kiskunlacháza SE - Szigetszentmárton KSE 4-0, Szigetbecse SE - Diósdi TC II. 0-4, Bugyi SE II. - Sóskút SKE 3-1, Délegyháza KSE - Dunafüred LC 4-0, Érdi VSE II. - Dunavarsányi TE II. 6-0

Szabadnapos: Dunaharaszti MTK II.


Tárnok BKSK: Szabó Zoltán 6 - Nagy Dániel 6 (Csibrik György 65' 0), Veszeli Tibor 6, Eskulics Dávid 6, Pusztai Csaba 6 - Szabó Zsolt 6 (Süle Soma 83' 0), Bakó Gábor 6 (Gombócz Vince 60' 6), Erőss Zsolt 5 (Sárai Ferenc 44' 6) - Váradi Gergő 7, Tóth Tamás 6, Kürti Viktor 5 (Fagyal Bertalan 53' 6)
Kispad: Pintér László
Edző: Kaszás Attila

FC Dabas III.: Ledő László - Györgyövics István (Pokornyik Sándor 46'), Laczkó Zoltán, Kveták Vilmos (Pajor Dávid 75'), Fehér Attila - Szabados Krisztián (Murárik Krisztián 65'), Kardos Sándor (Palásti Dávid 46'), Béres Bertold (Strupka Tamás 35') - Kmetyó Máté (Rutterschmid Krisztián 87'), Tihany Dániel, Ubornyák József

Kispad: Gogolák Kristóf
Edző: Ledő László

Óriási hőségben került sor a nyitó forduló mérkőzéseinek lejátszására. Ehhez képest nem igazán spóroltak a csapatok az erejükkel Tárnokon. A csoport konkrét erőviszonyai egy forduló alatt nyilván még nem tisztázódnak, mint ahogy azt sem lehet egyenlőre tudni, hogy milyen lesz az átlagos színvonal ebben az osztályban, de azt mégis ki merem jelenteni, hogy a mai mérkőzésünknél bőven lesznek majd alacsonyabb színvonalú találkozók. Nem lehet panasz sem az iramra, sem a színvonalra.

A vendégek kezdtek jobban. Annyira jól, hogy egyszerűen állva hagytak minket, mármint egy jó ütemű kiugratás után Kmetyó Máté a védelmünket, és gólt lőtt a 3. percben. Igaz, közvetlen előtte nekünk kimaradt egy helyzet. 10-15 perc kellett, hogy magunkhoz térjünk és akkor elkezdtünk futni az eredmény után. Egy jól és okosan játszó ellenfél ellen ez nem volt könnyű és az első játékrészben nem is tudtunk eredményesek lenni, pedig az egyenlítés lehetősége ott volt Kürti Viktor jobb lábában. Lehet, hogy Váradi Geri begurítását inkább ballal kellett volna elvállalni, mert jobb külsővel csak fölé sikerült perdíteni a labdát. Óriási ziccer volt.

A második félidő egyértelműen a mienk volt. Sokat birtokoltuk a labdát, jól játszottunk. Fazonja volt a játékunknak, hiszen a támadások alakításán látszott a tudatosság. Viszont előfordult nem egyszer, hogy tiszta szituációban is eladtuk a labdát, mondhatom úgy is, nem volt kikényszerítve, hogy hibázzunk. A 63. percben végre a sokadik támadásunk után Tóth Tomi fejezett be eredményesen egy támadásunkat. Sárai Feca beadását fejelte Ledő hálójába. Nem sokon múlott, hogy a győztes gólt is megszerezzük. Több helyzetet is kialakítottunk és nagy fölényben játszottunk. Egy nagyszerű mélységi indítás után Sárai Feri 3 méteres előnnyel futhatott kapura középen, de talán az óriási helyzettől "megijedve" elbizonytalanodott és a középső védőnek sikerült beérnie és elpöccinteni előle a labdát. A hajrában szinte felbillent a pálya. Egyik támadásunkat a másik után vezettük, de nem sikerültek a befejezések, sőt a vége előtt 3 perccel, egy kontra támadás után még mi örülhettünk, hogy a dabasi támadó elügyetlenkedett egy óriási helyzetet.

Főleg a második félidőben mutatott játékunk és a helyzetek alapján megérdemeltük volna a győzelmet, de alap igazság, hogy a focit gólra játszák és ebben azonos volt a két csapat, így meg kellett elégednünk az egy ponttal.

Kaszás Attila:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz