1.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

1.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Péceli SSE 0-0
Tárnok KSK, 2014-08-17 - vasárnap 17:00


Játékvezető: Pálinkás István
Aszisztens:
Obertik József, Soós Kristóf
Gól:
- ill. -
Lap: - ill. Fityus János 36', Fogarasi Zsolt 80'

A forduló további eredményei:
2014-08-16
Ürömi SC - Szigetgyöngye SE 6-2, Pomáz-ICO SE - Csomádi KSK 2-3, PILE-Szántó - Leányfalu SE 2-2
2014-08-17
Perbál SC - Budakalász MSE 0-4, Sóskút SKE - Gödi SE 2-2, Piliscsaba SE - Kistarcsai VSC 1-5
Szabadnapos
: Dunakeszi Kinizsi USE

Tárnok Bolha KSK
: Kaszás Attila 0 - Czeilinger Péter 5, Pluhár Bálint 5, Nahaj Gergely 6, Csuka József 5 (Csuka Zsolt  0, 70') - Gyulay Gábor 5, Bakó Gábor 5 (Nagy István 0, 65'), Lingli Gábor 6 - Gál Tibor 5, Kupi János 5 (Tóth Tamás 0, 77'), Csákány Gábor 6
Kispad: Pintér László, Sárai Ferenc, Lehotka Botond
Edző: Kovács László

Péceli SSE: Hamvas Balázs 7 - Egyed Ottó 5, Dani József 6, Nagy Dávid 6, Bóka Szabolcs 5 - Kovács János 5, Kontits Tamás 6 (Paulek Károly 82' 0), Fityus János 5 (Szabados György 85' 0), Borbély Gábor 5 (Lukács Zsolt 63' 0), Szendeffy László 5 (Hanzel Norbert 55' 5) - Szabó Csaba 5 (Fogarasi Zsolt 63' 0)
Kispad: Sirály László Patrik, Gábor Dénes
Edző: Dinopulosz Andreász

Egy pontatlanul támadó hazai csapat és egy körömszakadtáig védekező vendég csapat macska-egér harcát láthattuk, ahol a végén az egér győzött, ha nem is szó szerint. Az első félidőben három ziccert is elhibáztunk és ennek az ára kettő pont volt. Csak fikció ugyan, de valószínűleg, ha a háromból legalább egyet értékesítünk, az hozta volna a többi hazai gólt is magával. Mivel kimaradtak, így végig szenvedtük a mérkőzést a vendégek kapuja előtt. A mérkőzés vége felé már annyira kinyíltunk, hogy egy kontrát követően, ellenfelünk akár meg is nyerhette volna a találkozót.
Percről percre:
4. perc: Gál szerez labdát az ellenfél térfelén a bal oldalon. Az elfutást beadás követi, de Csuka Józsi feje nem találkozik a labdával.
10. perc: Ismét a baloldalon fut a támadás. Gál labdájával Gyulay tör kapura, de éles szögből leadott lövését a kapus menti.
20. perc: Bakó beadását Csákány tiszta helyzetből fejelheti kapura, de a labdát ismét hárítja Hamvas.
24. perc: Szabó Csaba lépett ki középen, de az érkező Pluhárnak az utolsó pillanatban sikerül keresztezni.
27. perc: Gál bégez el szabadrúgást a 16-os vonalával egy magasságban a jobb oldalról. Lövése a kapus szinte ugyan oda üti vissza. Labdalevétel után azonnal beadja. A beadást Czeilinger tovább passzolja Kupi elé, aki közelről a kapusba lő.
30. perc: A 16-osról Borbély lőhet szabadon, de lövése magasan kapu fölé száll.
41. perc: Dani végezhet el szemben a kapunkkal, 18 méterről szabadrúgást. Az erős lövést Kaszás megfogja.
44. perc: Gált akasztják a kaputól 18 méterre. A szabadrúgást a sértett vállalja. Labdája eltereredik a sorfal mellett, de centiméterekkel fölé száll.
48. perc: Szabó Csaba nagy helyzetben, gyengén lő és labdáját Kaszás könnyedén védi.
50. perc: Csuka J. beadását Csákány lövi 18 méterről kapura, de a gyengére sikeredett lövést védi Hamvas.
55. perc: Gál nagyszerű ütemben ugratja ki Csukát középen. Csuka 3-4 méterre a leshatártól indul és faképnél hagyja a védőket. Egyedül húzhat kapura, de a játékvezető az aszisztens jelzésére lest ítél. Teljes mértékben érthetetlen az ítélet, hiszen a partjelző velem szemben a másik oldalon szintén tökéletesen vonalban állt és ha ezt lesnek látta, akkor nagy baj van a látásával!
75. perc: Nahaj bal oldalról, 35 méterről lövi kapu elé a labdát. Az érkező Gál nem éri el, így a labda a kapufára pattan, onnan pedig a kapus elé, aki kiüti.
77. perc: Nagy baloldali beadása Gálhoz kerül, aki Linglivel "háromszögel". Gál Csuka Zsolthoz passzol, akinek 16 méterről leadott lövésa alig megy el a kapufa mellett. A kapus rá sem tudott mozdulni a labdára.
82. perc: Gál csapta be védőjét, Linglihez továbbított, de Lingli lövését Hamvas védte.
89. perc: Lingli távoli lövése lepattan a kapus előtt, aki még bele tud kapni a labdába és kezéről szögletre száll.
90. perc: Csákány baloldali beadása száll a 11-es pont magasságában, de sajnos ketten is érkeznek. Czeilinger és Lingli egymást zavarja, így oda az utolsó lehetőség is. A labda Czeilingernek érkezett kedvezőbb helyzetben.

Kovács László: - A szezonnyitó első félidejében volt két-három helyzetünk, a második játékrészben szinte végig egykapuztunk, de sajnos gólra nem futotta az erőnkből.

Dinopulosz Andreász: - Küzdőszellemünkkel úgy gondolom rászolgáltunk az egy pontra, a döntetlen jelen állapotunkban nagyon jó eredmény, különösen a Tárnok otthonában. Örülök, hogy a két csapat ilyen sportszerű mérkőzést játszott. Kiemelném a kitűnő játékvezetést is.

Tabella az1. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz