1.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

1.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Téli műfüves

Perbál SC - Tárnok BKSK 3-2 (1-1)
Diósd, 2014-01-26 - vasárnap 14:00


Játékvezető: Hajdú Gusztáv ifj.
Aszisztens:
Miták Pál, Tóth Sámuel
Gól:
Kiss Mihály  36' 85', Czakó Balázs 70', ill. Szabó Kristóf 10', Kupi János 80'
Sárga lap: Urbán Kevin 71' ill. Szabó Kristóf 60', Lingli Gábor 65', Nagy István 80'

A mérkőzés góljai:

A forduló további eredményei:
2014-01-25
Fogócska SE - Törökbálinti TC
1-2
2014-01-26
PILE SC - Hidegkúti SC 1-2

Perbál SC: Tóth József (Kreutz Áron 46') - Bogár Richárd, Rimóczi Ádám, Albert Gábor, Bokodi Tamás - Vedres Viktor, Fenyőfalvi Krisztián, Urbán Kevin - Vedres Szabolcs, Kiss Mihály, Czakó Balázs
Kispad: Tóth Lajos
Edző
: Czakó Péter

Tárnok Bolha KSK: Pintér László - Csibrik György (Huszár Balázs 54'), Szabó Kristóf, Veszeli Tibor, Nagy Dániel (Nagy István 46') - Gyulay Gábor (Czeilinger Péter 46'), Fehér Roland, Csuka József (Kupi János 46') - Lingli Gábor, Gál Tibor, Csákány Gábor (Pluhár Bálint 46')
Edző: Kovács László

A mérkőzés első felében inkább mi játszottunk némi mezőnyfölényben. Mezőnyben jól adogattunk, de a kapura nem tudtunk veszélyesek lenni. Ugyan már a 10. percben megszereztük a vezetést, ám ez is szögletből esett. Igaz, ritkán látható gól volt. Szabó Kristóf szögletből, érintés nélkül tekerte kapuba a labdát! A következő 25 percben egyik csapat támadói sem jelentettek veszélyt a kapusokra. A 36. percben megszületett Perbál egyenlítő gólja. A szünetben négyet cserélt Kovács László. Minden csapatrészben lépett új játékos a műfűre. Ez mintha kicsit megzavart volna bennünket. A második játékrész első felében Perbál fölénye elég határozott volt és ebben a szakaszban a vezetést is megszerezték. Ez a gól fel is rázta csapatunkat. Annak ellenére, hogy szinte minden ma pályára lépő játékos tegnap is mérkőzést játszott, ki Taksonyban, ki Ercsiben, jól bírta erővel a csapat. A perbáli vezető gól után fölénybe kerültünk. Talán ebben a szakaszban futballoztunk a legjobban. Szép támadásokat vezettünk, gólhelyzeteket is teremtettünk és gólt is szereztünk. Nekem ekkor úgy tünt, hogy meg is tudjuk fordítani a mérkőzést. Sajnos tévedtem. A 85. percben Nagy István kezezett a 16-osunkon belül. A 11-est Kiss Mihály értékesítette. A hátralévő 10 percben is támadásban maradtunk, ám ellenfelünk már rutinosan védte meg előnyét.

A Téli Műfüves Bajnokság állása az első forduló után:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz