1.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

1.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések

Tárnok Bolha KSK - Hévizgyörki SC 4-0 (3-0)

Tárnok, Tárnok KSK
2012-08-19 - vasárnap 17:00
Játékvezető: Molnár Csaba
Aszisztens: Tamási Patrik, Kovács Bálint
Gól: Kun Mihály 21', Szabó Kristóf 31', Ilyés Gergő 40' 81'
Lap: Völgyi Ádám 36' , Fehér Roland 49', Kaszás Attila 71', Kun Mihály 72' ill
. Blaubacher Gergő 63', Hegedűs Kornél 73', Tóth Flórián 80', Terjéki Dávid 89', Zsóka Viktor 89'

A forduló további eredményei:
2012-08-18 (szombat)
Gyömrői SE - Verőce SE
2-2, Felsőpakony KSE - Örkény SE 0-4, Péceli SSE - Halásztelek FC 0-7
2012-08-19 (vasárnap)
Alsónémedi SE - Kisnémedi MSE
1-3, Pilisi LK-Legea - Budakalász MSE 6-0, Újlengyel DSE - Törökbálinti TC 1-1
2012-08-29 (szerda)
Gödöllői SK - Veresegyház VSK
0-3

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 0 - Völgyi Ádám 6 (Berényi Ádám 0, 87'), Veszeli Tibor 7, Eke Gábor 7, Nagy István 5 - Gyulay Gábor 6 (Pluhár Bálint 0, 76'), Csibrik György 6, Kun Mihály 7 - Szabó Kristóf 7 (Kapcsos Norbert 0, 65'), Fehér Roland 5 (Szabó Zsolt 0, 70'), Ilyés Gergő 8 (Lehotka Botond 0, 90')
Kispad: Családi Attila
Vezetőedző: Kovács László

Hévizgyörki SC: Ráfel Dániel 5 - Buzma Zsolt 4 (Hegedűs Kornél 0, 61'), Terjéki Dávid 5-2=3, Kovács Márk 6, Király Milán 3 (Sápi Milán 0, 80') - Tóth Flórián 5, Kuti László 4, Blaubacher Gergő 3 (Varga Tamás 0, 83'), Kaszás Attila 6 - Padutsch Arnold 3 (Zsóka Viktor 4-2=2, 46'), Gedei Tibor 4
Kispad: Gedei Krisztián
Edző:
Győri Zoltán

Csapatunk bajnoki nyitánya nagyon jól sikerült. Az első félidőben kiválóan játszott a csapat. Keveset hibázva, türelmesen játszva, igazi csapatként kerekedtünk ellenfelünk fölé. Irányítottuk a mérkőzést és szép gólokat lőve, megnyugtató előnnyel mehettünk az öltözőbe az első félidő lefújását követően.
A második félidő első 15-20 perce viszont - főleg az első félidei játékot figyelembe véve - kissé csalódás volt. Talán tudat alatt is, túlságosan a védekezésre helyeztük a hangsúlyt. Igyekeztünk lassítani a játékot, de mindezt a saját térfelünkön tettük. Ezzel túlságosan is magunkra húztuk ellenfelünket. Hévízgyörk átvette a mérkőzés irányítását, sokat támadott, ám kapunk - néhány kósza lövéstől eltekintve - ekkor sem forgott igazán veszélybe. Többnyire meddő volt a hévizgyörki mezőnyfölény. 20 perc után ismét elkezdtünk futballozni és ennek rövidesen meg is lett az eredménye. A végig kitűnően játszó Ilyés Gergő, második góljával végképp elvette a vendégek támadó kedvét és beállította a 4-0-ás végeredményt.
Pályára lépő csapatunkban 6 játékos debütált. Ők hatan: Völgyi Ádám (1995), Szabó Kristóf (1993), Fehér Roland (1995), Kapcsos Norbert (1994), Berényi Ádám (1995) és Lehotka Botond (1992) még soha nem játszott felnőtt bajnoki mérkőzést. Hetedikként ide illik a sorba Pluhár Bálint (1991) is, aki ugyan pályára lépet már felnőtt csapatban (Sóskút színeiben, a BFTSE kölcsönjátékosaként a megye III-ban), de megye I-es szinten ő is most szerepelt először. További sok sikert kívánunk nekik!

abcd tudósítása a KSK honlapján:
Szép számú közönség előtt, rekkenő hőségben került sor megfiatalított vegyes csapatunk bemutatkozására. Volt törleszteni valónk ellenfelünkkel szemben, és ez végül sikerült is. Kiegyenlített játékkal kezdődött a mérkőzés, nem igen forogtak veszélyben a kapuk. Védelmünk stabil volt és végre mi szereztünk gólt szinte a "semmiből"! Vezető gólunk nagy lendületet adott együttesünknek, rendre védelmük mögé kerültünk, gyors támadásokat vezettünk és további gólokat szereztünk.
A második félidőben - bízom benne, hogy tudatosan - az eredmény tartására törekedtünk. Voltak nehéz pillanataink, de viszonylag izgalom mentesen vészeltük át ezt a mintegy húsz percet. Ellentámadásaink továbbra is veszélyesek voltak, és - igaz pontrúgás után - ismét betaláltunk. Több játékosunk nyújtott kiváló teljesítményt: az első félidőben csatáraink vitézkedtek, a másodikban hátvédsorunk állta a rohamokat, ezért személy szerint senkit sem emelnék ki. Mindenki tette a dolgát! Kétségtelen, hogy néhány fiatalnak, még szoknia kell a "légkört" és kell egy kis "csibészséget" és higgadtságot tanulnia. Úgy érzem győzelmünk értékét csak növeli, hogy amikor ellenfelünk nyomás alatt tartotta csapatunkat akkor sem inogtunk meg, és - én a magam részéről - egy pillanatig sem éreztem veszélyben a győzelmünket.
A mérkőzés meglepő fordulata volt, hogy ellenfelünk két játékosa egy vitatatható bedobás okán - szinte szándékosan - kiállítatta magát! Egy sportszerű mérkőzés méltatlan befejezése volt, mivel a játékvezetői hármas talán tévedett néhányszor, de, elfogulatlanul és magas színvonalúan vezették a mérkőzést.


Szakvezetők mondták.
Kovács László:
– Megfiatalított csapatunk az első félidőben helyzeteinknek mintegy a kilencven százalékát kihasználta. A szünet után visszább vontuk a védekezésünket, ekkor feljött a Hévízgyörk, de a megérdemelt győzelmünk így sem forgott veszélyben. Gratulálok csapatomnak!
Győri Zoltán: – Van még mit fejlődnünk, gyermeteg gólokat kaptunk a fiatalokból álló, dinamikusan futballozó hazai csapattól.

Tabella


Góllövőlista:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz