09.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

09.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Pilisszentiván SE 1-1 (0-1)
Tárnok KSK, 2013-10-13 - vasárnap 15:00


Játékvezető: Nemes Attila
Aszisztens:
Pásztor László, Kovács Gergő
Gól:
Kun Mihály 56' ill. Lestár Tamás 18'
Sárga lap: Szabó Kristóf 11', Gyulay Gábor 34', Veszeli Tibor 52', Csányi Tibor 81', Csibrik György 89' ill. Balázs Gergely 13', Perger György 23', Borbély Dániel 49', Tordai Balázs 85'
Piros lap
: Minárik Károly 88'

A forduló további eredményei:
2013-10-12
Budakalász MSE - Dunabogdány SE
5-0, Dunakeszi Kinizsi USE - Piliscsaba SE 3-2, Gödi SE - Pilisszántó SE 5-2
2013-10-13
Sóskút SKE - Ürömi SC 1-2, Viadukt SE-Biatorbágy II - Leányfalu SE 0-6, Perbál SC - Szigetgyöngye SE 8-3
Szabadnapos
: Pomáz-ICO SE

Tárnok Bolha KSK: Pintér László 6 - Nahaj Gergely 6 (Nagy Dániel 60', 5), Veszeli Tibor 6, Csányi Tibor 6, Kapcsos Norbert 6 - Csibrik György 6, Fehér Roland 7, Pluhár Bálint 6 (Nagy István 71', 0) - Szabó Kristóf 5, Kun Mihály 6 (Lingli Gábor 83', 0), Gyulay Gábor 6
Kispad: Szimandl Gábor, Lehotka Botond
Edző: Kovács László

Pilisszentiván SE: Magyar Ákos 0 - Minárik Gábor 6-2=4, Szmetana Bence 6, Balázs Gergely 7, Borbély Dániel 6 - Perger György 6, Tordai Balázs 6, Elek Dániel 6 - Lestár Tamás 6, Kiss János 7, Szulimann Tamás 5 (Molnár István 73', 0)
Kispad: Varga Ferenc, Ráb Dániel, Pintér Richárd Péter, Németh László, Dankó Bálint, Pavkó János
Edző: Peller Gábor

Azt gondolom, hogy nem bánta meg senki, aki ezen a kellemes őszi napon kilátogatott megnézni ezt a mérkőzést. Ritkán látható izgalmas és jó színvonalú mérkőzéssel ünnepelték a tárnoki búcsút a csapatok.
Az első félidőben inkább a vendégek játszottak fölényben, de ennek ellenére is csak szögletből tudták megszerezni a vezetést. Az ötös környékére szálló beadásról védőink lemaradtak és az érkező Lestár Tamás fejjel juttatta kapunkba a labdát. Ezt az egy megingást kivéve, védelmünk nem hibázott többet.
A második játékrészre maradtak az igazi izgalmak. Felnőttünk a feladathoz, ami ugye adva volt. Egyenlíteni kellet! Így is állt minden játékosunk hozzá. Mindenki minden erejét mozgósította a cél érdekében. Az első 20 percben nagyon jól játszottunk és fölénybe is kerültünk. Még a játéknak ebben a részében sikerült az egyenlítés. A gólunk is arról tanúskodott, hogy nagyot küzdöttek a srácok. A gólt szinte bepréselték a 'szentiváni kapuba. A félidő második felének kezdetén volt 10-12 perc, amikor a vendégek ismét többet veszélyeztettek és kapufáig jutottak, de szerencsére nem tovább. Aztán a hajrában bármi megtörténhetett volna. Teljesen nyílt volt a mérkőzés. Mindkét együttes a győzelemre hajtott és el is dőlhetett volna a mérkőzés bármelyik oldalra. Azt gondolom, hogy bármelyik csapat győzelme is igazságos lehetett volna. Talán pont ezért mondható, hogy a döntetlen volt a legigazságosabb! Mondom ezt annak ellenére is, hogy a 88. percben Minárik a kiugró és ezzel tiszta gólhelyzetbe kerülő Szabó Kristófot utolsó emberként csak felvágni tudta, amiért a játékvezető ki is állította.
Már az elején említettem, hogy nagyszerű mérkőzésnek lehettünk tanúi. Biztos vagyok benne, ha ezelőtti  mérkőzéseinken ilyen bátor, agresszív játékot nyújtottunk volna, akkor jónéhány ponttal többünk lenne már. Azt se feledjük, hogy a mezőny eddigi legjobb csapata ellen értük el ezt a döntetlent. Pilisszentiván eddig pontveszteség nélkül állt és mindössze két gólt kapott, tehát egy nagyon stabil csapat volt az ellenfelünk.
A mai siker ellenére sem lehetünk teljesen elégedettek, mert sajnos azért még mindig követtünk el gyermeteg hibákat is. Főleg átadásainkba csúszik sok esetben hiba. Ez annál is inkább bosszantó, mert ezzel nem egyszer akad meg egy-egy igéretes akciónk, sokszor éppen a gólhelyzet kialakulásának lehetősége előtt.
Azért ma inkább a sok-sok pozitívumnak örüljünk!

Edzői nyilatkozatok a Sportszeletnek
:
KOVÁCS LÁSZLÓ: – Küzdelmes rangadó volt. Az első negyedórában volt két ziccerünk, amit kihagytunk. A második félidő elég hullámzó volt, de így sikerült egy pontot itthon tartanunk a listavezetővel szemben.
PELLER GÁBOR: – Igazi rangadót játszottunk Tárnokon, ráadásul egy félidőnyi előnyt adtunk az ellenfélnek. A második 45 percben mindent egy lapra feltéve támadtunk, sajnos azonban helyzeteink kimaradtak. Be kellett érnünk ezúttal az egy ponttal.


Kovács Lászlóval beszélgettem:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz