08.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

08.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Mérkőzések

Leányfalu SE - Tárnok BKSK 4-1 (0-0)
Leányfalu, 2013-10-06 - vasárnap 15:00


Játékvezető: Mány Sándor
Aszisztens:
Pallai Pál, Bíber Bernadett
Gól:
Sidó Szabolcs 56', Virok Viktor 63', Potássy Gábor 71', Ignácz Gergely 83' ill. Fehér Roland 81'
Sárga lap: Bujtás Dániel Viktor 33' ill. Gyulay Gábor 44', Juhász Ferenc 85'

A forduló további eredményei:
2013-10-05
Ürömi SC - Viadukt SE-Biatorbágy II
3-2, Pomáz-ICO SE - Pilisszántó SE 8-1
2013-09-15
Piliscsaba SE - Sóskút SKE 0-2, Dunabogdány SE - Dunakeszi Kinizsi USE 2-3, Pilisszentiván SE - Perbál SC 2-1
2013-12-01:
Szigetgyöngye SE - Gödi SE 0-3
Szabadnapos
: Budakalász MSE

Leányfalu SE: Nagy Szilveszter 0 - Fehérvári Péter 7, Zserai Zsolt 6, Antal Attila 7, Rátkai Richárd 7 - Virok Viktor 8, Ignácz Gergely 9, Csorba Sándor 7 - Sidó Szabolcs 8, Potássy Gábor 8, Bujtás Dániel Viktor 7 (Miskolczi Balázs 87')
Kispad: Miskolczi Ádám, Zsidai László, Csereklye Martin, Hurai Tamás, Székely István
Edző: Sidó Szabolcs

Tárnok Bolha KSK: Pintér László 5 - Nahaj Gergely 5, Veszeli Tibor 5, Csibrik György 5, Nagy Dániel 5 - Gyulay Gábor 5 (Lehotka Botond 74', 0), Fehér Roland 6, Pluhár Bálint 6, Kapcsos Norbert 5 (Nagy István 84', 0)- Csuka Zsolt 5 (Juhász Ferenc 64', 0), Szabó Kristóf 5
Kispad: Szimandl Gábor, Csányi Tibor, Kun Mihály
Edző: Kovács László

Tudósítás: Bajban vagyok! Bajban vagyok azért, mert szeretném dícsérni a srácok játékát. Nem lehet dícsérni, mert nem játszottak jól. Lehet itt hivatkozni megint a kis méretű pályára, amihez nem vagyunk hozzászokva. Mi sokpasszos játékot játszunk, ami ezen a kisméretű pályán nem ment. A hazaiak kíméletlenül letámadtak minket és a labdaszerzésből azonnal támadtak. Támadásaik nem voltak túl látványosak, rúgták a labdát a kapunk felé és erre igyekeztek érkezni. Az első félidőben ezt a játékmódot még sikeresen semlegesítettük. Ebben a játékrészben adódott helyzet mindkét csapat számára, de ezzel nem sikerül élni egyiknek sem.
A második félidő kimondottan rosszul sikerült. Az 56. percben szöglethez jutottak a hazaiak. Még fel sem húztuk a sportszárat - nem tudni, hogy egy szögletnél miért ezt igazítjuk - és már is hálónkban landolt a laszti. A félidő következő percei arról szólt, hogy igyekeztünk egyenlíteni, de ezt nem sikerült megtennünk. Ebben jelentős szerepet játszott a mérkőzés női aszisztense. Lengetett a zászlóval, de de nem mindig  jól (ez persze egyéni vélemény). Azt láttam, hogy a négy gólból kettő leshelyzetből indult.
Mindezek ellenére úgy érzem, a hazai győzelem teljesen megérdemelt. Leányfalu, kitűnően játszotta a saját játékát, ami ellen nem voltunk elég hatékonyak. 3-0 után egy szép támadás után sikerült a szépítés. Fehér Roland labdája a szélen felfutó Szabó Kristóf elé szállt, aki visszalöbbölte a labdát Rolkó elé. Roli a kapus mellett gurította el a labdát a hazai kapuba. Sajnos csak pár perc eltelte kellett ahhoz, hogy a hazaiak ismét korrigáljanak az eredményen. Két perc elteltével ismét visszaállították a három gól különbséget.
Elszenvedtük első vereségünket és sajnos ezt meg is érdemeltük. A hazaiak jobban akarták a győzelmet és ezt el is érték!

Edzői nyilatkozatok a Sportszelet-nek
:
SIDÓ SZABOLCS: – Az előzmények alapján, a múlt heti kiállításaink, illetve a Tárnok eddigi kiváló szereplése aggodalomra adott okot a hétvégével kapcsolatban. Ehhez képest egy nem túl nagy iramú összecsapáson könnyedén érvényesült az akaratunk, igaz, az elmúlt hetek ellenére végre játszottuk a futballt. A Tárnok egyébként egy tudatosan focizó, képzett csapat, de ezúttal föléjük tudtunk nőni. A nehézségeink ellenére megérdemelten tartottunk itthon a három pontot.
KOVÁCS LÁSZLÓ: – Nem tudtuk azt a játékot nyújtani, amit kértem a játékosoktól. Az ellenfél sokkal agresszívabban játszott, mint mi. A végeredmény ellenére azt kell mondanom, jobb lett volna, ha ezt a rangadót olyan játékvezetői hármas vezeti, akik tisztában vannak a szabályokkal...

Kovács Lászlóval beszélgettem:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz