08.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

08.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT II. > 2013/2014 > Mérkőzések

Fóti SE - Tárnok KSK II 3-2 (0-2)
Fót, 2013-10-13 - vasárnap 15:00


Játékvezető: Császár József
Aszisztens:
Hegedűs János, Kiss István
Gól:
Rovó Ádám 48', Kovács Norbert 70', Kolada Áron János 85' ill. Szabó Zsolt 7', Ilyés Attila 26'
Sárga lap: Rózsás János ill. Csákány Gábor 8'

A forduló további eredményei:
2013-10-13
: PILE Pilisszentkereszt - Nagykovácsi SE
3-1, Kerepesi SBE - Budajenő KSE 4-1, Pilisszentlászló BSI - Ürömi SC II 0-2, Tinnye KFC - Visegrád SE 1-4, Tahitótfalu SE - Kisalag 3-1
Szabadnapos
: Szentendre VSE

Fóti SE: Mikus Zoltán - Garbien Dénes, Szatmári László, Bucinca Veton (Barna Gábor 53'), Pákozdi Attila (Benkő Lajos Csaba 46') - Cutka Norbert (Püspöki László 31'), Rovó Ádám, Rózsás János - Puskás Tibor, Kolada Áron János, Merle Martin (Kovács Norbert 61')
Edző: Gujdár Sándor

Tárnok KSK II: Szabó Zoltán 5 - Huszár Balázs 4, (Nagy Attila 66', 0), Ruzsinkó Zsolt 5, Tari Attila 5, Csuka József 5, - Szabó Zsolt 6 (Csákány Zsolt 74', 0), Csákány Gábor 5, Ilyés Attila 5, Körtvélyesi Ádám 4 (Kupi János 77', 0) - Gál Tibor 4, Lukács Zsolt 5
Edző:
Schrenck Rajmund

abcd tudósítása:
Számunkra igen fontos volt ez a mérkőzés. Az első félidőben koncentrálva, nagy akarattal küzdve játszottunk, aminek meg is lett az eredménye. Először Szabó Zsolesz szabadrúgásával szereztünk vezetést majd egy szögletet követően Raul fejesével növeltük előnyünket. Sajnos bekövetkezett az amitől tartottunk. A második játékrész elején egy óriási védelmi hiba után szépítettek a fótiak. Ezek után cserékkel próbáltuk frissíteni a csapatot, de ez sem segített. Ellenfelünk tizenöt méterről fejelt a kapunkba. Ekkor már érezhető volt, hogy még a döntetlen eredmény is veszélyben van. Még nagyobb legyen a bánatunk pár perccel a mérkőzés vége előtt, sikerült egy büntetőt is összehoznunk. Ezzel beállították a fótiak a 3-2 végeredményt. Nagyon fájó vereség ez a számunkra!

Schrenck Rajmund: - Egy félidőn Keresztül sikerült a megbeszélteket betartani, taktikusan ésszerűen játszottunk. Amit felépítettünk azt sikerült lerombolni a második félidőben. Nagyon jók vagyunk válófélben lévő játékosokkal szemben, akik elutaznak mozogni csak otthon ne keljen tartózkodni. Szakszervezeti csapatok ellen, vagy éppen csalódtak a küzdő sportokban és megpróbálkoznak a labdarúgással. Ha viszont találkozunk egy nyerni akaró csapattal, akkor nem tudjuk győztesen elhagyni a pályát. Nagyon csalódott vagyok, mert többet várok a csapattól, és magamtól is. Remélem, ezek után mindenki magába néz, és nem megsértődik, hanem a fontosabb meccseken jobban koncentrál. Bízom benne, hogy nem csak én nem fogok tudni aludni. Az a minimum, hogy mindenki jön edzésre és dolgozunk tovább, hogy ez ne forduljon elő többet!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz