06.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

06.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT II. > 2013/2014 > Mérkőzések

Tinnye KFC - Tárnok KSK II 2-7 (0-2)
Tinnye, 2013-09-29 - vasárnap 16:00


Játékvezető: Osztolykán Zoltán
Aszisztens:
Szedő Gyula, Dobsa Dániel
Gól:
Pataki Ferenc 68', Szikszai Sándor 82' ill. Körtvélyesi Ádám 2', Gál Tibor 33' 60' 74' 79', Csuka József 62', Ruzsinkó Zsolt 70'
Sárga lap: - ill. Tari Attila 35'
Piros lap: Tóth Tibor 68', Szikszai Sándor 82' ill. -

A forduló további eredményei:
2013-09-28
Nagykovácsi SE Szentendre VSE
2-2
2013-09-29
Kerepesi SBE - PILE Pilisszentkereszt 4-1, Pilisszentlászló BSI - Budajenő KSE 0-7, Tahitótfalu SE - Ürömi SC II 4-1, Kisalag - Visegrád SE 2-2
Szabadnapos
: Fóti SE

Tinnye KFC: Borbáth Arnold - Tóth Tibor, Maródi János, Kladek Richárd (Mátraházi Zsolt 46'), Barkóczi Roland - Elek István, Szikszai Sándor, Pataki Ferenc, Petruska János (Balog János 74') - Török Zoltán, Barkoczi Dávid (Bárczi János Gábor 70')
Edző:

Tárnok KSK II:
Szabó Zoltán 7 - Csuka József 7, (Lukács Zsolt 61' 0), Ruzsinkó Zsolt 7, Huszár Balázs 7, Nagy Attila 7 - Tari Attila 7 - Csákány Gábor 7, Csákány Zsolt 7 (Ilyés Attila 61' 0), Szabó Zsolt 8 - Gál Tibor 9, Körtvélyesi Ádám 7 (Schrenck Rajmund 78' 0)
Edző:
Schrenck Rajmund

ABCD tudósítása:
Tartottunk ettől az idegenbeli mérkőzéstől, azonban kellemes meglepetés volt számunkra a játéktér minősége, így a mérkőzés elején el is kezdtük sokpasszos játékunkat, aminek meg is lett az eredménye: Körtvélyesi Ádi góljával már a második percben megszereztük a vezetést. A gól után sem álltunk le, szinte egykapuztunk és Gál Tibi egy szabadrúgást követően növelte előnyünket, majd a félidő vége előtt ismét betalált.
A második játékrész elején ott folytattuk ahol az elsőben abbahagytuk: Szabó Zsolesz nagyszerű átadásából Csuka Józsi szerezte a negyedik gólt. A mérkőzés ilyen alalkulását kissé nehezen viselték az ellenfél játékosai és vagy velünk vagy a játékvezetővel foglalkoztak. Szerencsére minket ez egyáltalán nem zavart és mentünk, hajtottunk a további gólok megszerzéséért! A 70. percben Luki tört be a tizenhatoson belülre, buktatták, a játékvezető határozottan a 11-es pontra mutatott és egyúttal kiállította a vétkes játékost. Az ítéletvégrehajtó Ruzsinkó "Szancsó" volt, lövését a kapus először hárította, ám a kipattanót már nem hibázta el.
Csapatunk kicsit visszavett a lendületből és ellenfelünk bombagóllal szépített, ám Gál Tibi hamar válaszolt egy fejesgóllal.
A Tinnyeiek elértek még egy vicces találatot, de Gál Tibi sem hagyta abba a gólgyártást, nem sokkal a mérkőzés vége előtt belőtte csapatunk hetedik, egyben saját negyedik gólját!
Ezúttal az eredménnyel, és a mutatott játékkal is elégedettek lehetünk. Külön ki kell emelni Szabó Zsolt játékát, tarthatatlan volt az ellenfél számára, jobbnál jobb labdákkal szolgálta ki társait. Gál Tibi négy gólja magáért beszél, de az egész csapat átlagon felüli teljesítményt nyújtott.
Győzelmünkkel feljöttünk a harmadik helyre!

Schrenck Rajmund: - Végre idegenben is szép játékot mutatva tudtunk fölényes győzelmet aratni. Csak gratulálni tudok játékosaimnak, bízom benne, hogy a következő mérkőzéseken is a maximumot tudjuk nyújtani.
Kicsit aggódom is, mert vannak olyan visszhangok, hogy ez nekünk sétagalopp, nincs tétje. Remélem, a csapat ezzel nem foglalkozik, ha mégis akkor egy kis emlékeztető: NAGYKOVÁCSI, KISALAG!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz