04.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

04.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT II. > 2013/2014 > Mérkőzések

Kisalag - Tárnok KSK II 1-1 (0-1)
Fót - Kisalag, 2013-09-15 - vasárnap 16:00


Játékvezető: Tóth Károly
Aszisztens:
Szerencsés Péter, Obertik József
Gól:
Erhardt Zoltán 47' ill. Ilyés Attila 28'
Lap: nem volt

A forduló további eredményei:
2013-09-15
Kerepesi SBE - Nagykovácsi SE
1-2, Fóti SE - Szentendre VSE 2-1, Pilisszentlászló BSI - PILE Pilisszentkereszt 2-5, Tahitótfalu SE - Budajenő KSE 0-0, Visegrád SE - Ürömi SC II 3-1
Szabadnapos
: Tinnye KFC

Kisalag: Csepi Krisztián - Vajas Ábrahám, Liska Sándor, Kocsis Pál, Erhardt Zoltán - Kiss Gyula, Szécsi Gábor (Cservena Viktor 75', Takács Attila 82'), Lehoczky István - Karlovszky Ferenc, Orosz Gergely, Kovács György (Nagy Zoltán 58')
Edző:

Tárnok KSK II: Szabó Zoltán 0 - Ruzsinkó Zsolt 5, Nagy Attila 4, Huszár Balázs 4, Tari Attila 5 - Csákány Gábor 4, Csuka József 4, Ilyés Attila 5, Körtvélyesi Ádám 5 - Lukács Zsolt 5 (Csákány Zsolt 73'), Orosz Tamás 4 (Huffler István 0, 61')
Kispad: Schrenck Rajmund
Edző:
Schrenck Rajmund

ABCD tudósítása:
Múlt heti gólzáporos győzelem után joggal reménykedtünk egy szép eredményben. Érkezésünkkor kerestük azt a területet ahol megrendezésre kerül ez a bajnoki mérkőzés, mert bizony amit kijelöltek Kisalagon futball pályának az semmilyen sport rendezvényre nem alkalmas. Sajnos ez meg is látszott csapatunk játékán már a mérkőzés elején. Játékosaink nem tudtak felpörögni, kedvtelenül, idegesen játszottak. 43. percben Luki szögletét Ilyés Ati fejelte a kapuba. Szünet után sajnos egy jobb oldali beadást követően fejeltek a hálónkba. Ezek után már csak a kapkodás, vagdalkozás jellemezte a játékot. Ez annyira nem tetszett a játékvezetőnek sem, hogy a 42. percben le is fújta a mérkőzést. Csapatunk azon az ösvényen vonult le a pályáról, amit évek alatt kitaposott egy a pálya melletti lakos a piros 1500-sel. Sajnos az már most kiderült, hogy nekünk ezek a csapatok lesznek a legnagyobb ellenfeleink.

Schrenck Rajmund:
- Nagyon szerettük volna a három pontot, de ezen a mérkőzésen talán fontosabb volt a játékosok testi épsége. Ami Kisalagon fogadott bennünket, azt nem lehet elmesélni, azt át kell élni. Valamit ki kell találnunk ezek ellen a csapatok ellen, mert így sok pontot el fogunk hullajtani.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz