03.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

03.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Pomáz-ICO SE 3-2 (0-1)
Tárnok KSK, 2013-09-01 - vasárnap 16:30


Játékvezető: Rózsavölgyi Dávid
Aszisztens
: Nánási Balázs, Bátori Csaba
Gól:
Kun Mihály 63' 85', Szabó Kristóf 64' ill. Léhi Dávid 2', Nickmann György 47'
Sárga lap: Gyulay Gábor 47', Ilyés Gergő 90' ill. Gödöny Lóránd 58', Varga Péter 81'
Piros lap
: Fehér Roland 70'

A forduló további eredményei:
2013-08-31
Budakalász MSE - Gödi SE 1-2, Dunakeszi Kinizsi USE - Perbál SC 1-0
2013-09-01

Piliscsaba SE - Dunabogdány SE 0-1, Sóskút SKE - Pilisszentiván SE 0-2, Viadukt SE-Biatorbágy II - Szigetgyöngye SE 0-3, Leányfalu SE - Pilisszántó SE 9-2
Szabadnapos: Üröm SC

Tárnok Bolha KSK: Pintér László 0 - Nahaj Gergely 4 (Pluhár Bálint 46' 5), Veszeli Tibor 6, Kun Mihály 8, Csányi Tibor 6 - Csibrik György 6, Fehér Roland 6-2=4, Kapcsos Norbert 5 - Szabó Kristóf 7 (Lehotka Botond 0, 88'), Gyulay Gábor 5 (Ilyés Gergő 0, 78'), Nagy István 5 (Pusztai Csaba 0, 76')
Kispad: Szimandl Gábor
Edző: Kovács László

Pomáz-ICO SE:
Korcsok László 5 - Gödöny Lóránd 6, Kult Ferenc 5, Kecskés Mihály 5 (Hubai Sándor 56'), Boros Attila 5 (Potyók Erik Márk 87') - Léhi Lóránd 5, Varga Péter 5, Bobák Márk 6, Léhi Dávid 6 - Nickmann György 5 (Peller Albert 70'), Sergő Márton 5
Kispad: Inczédi Gergely Mátyás, Szendi József, Sashegyi Dávid
Edző: Metzger Tibor

Tudósítás:
Izgalmas mérkőzést és két ellentétes félidőt (ami a hazaiak játékát illeti) láthattunk Pomáz ellen.
A mérkőzés úgy kezdődött, akár csak az elmúlt forduló, gólt kaptunk szinte a középkezdés után. Úgy is folytatódott. Szintén megfogott bennünket a gyorsan jött találat. Hiába voltunk nagy-nagy mezőnyfölényben, rengeteg hibával játszottunk és nem volt átütőerő a csapatban. Ami viszont bíztató volt, hogy így is csapat maradtunk. Küzdöttek a srácok egymásért és önmagukért is, de ekkor még eredménytelenül.
A második játékrész kezdésénél ráadásul újabb hidegzuhanyt kaptunk. Ezúttal a vendégek indították útjára a labdát. Támadásuk szögletre végződött. Jobb oldali szöglet után valamelyik védőnk kezezett a kapunk előterében és az ítélet, 11-es, melyet Nickmann György értékesített. Spiff ekkor megjegyezte, hogy ez a meccs olyan, mint a Pisai ferde torony! Eldőlni látszik. Szerencsére, ahogy a Pisai torony sem dőlt még el, úgy ez a mérkőzés sem. Ekkor legalább is még nem. Erre még majdnem egy egész félidőt kellett várni. Heves rohamokba kezdtünk, ám a fellazult védelmünk mellett a vendégeknek is akadtak veszélyes kontráik. Aztán a mérkőzés utolsó harmadában egycsapásra megfordult a mérkőzés eredménye. Egy támadásunk után Kun Misi emelte át nagyon higgadtan a kapus felett a labdát, így sikerült a szépítés. Még két perc sem telt el az előző gólhoz képest, amikor Szabó Kristóf lőtt egy parádés gólt. Ezután úgy nézett ki, hogy már csak az eredmény tartására van esélyünk, hiszen Fehér Rolandot kiállította a játékvezető. Csak halkan jegyzem meg, hogy közvetlen előtte az ellenfél védőjének kezezését "nézte el" a spori. Ha ezt befújja, nem kell Rolkót kiállítani. Egyszóval létszámhiányosan folytattuk, de valahonnan mégis sikerült még az utolsó tartalékokat mozgósítani és Ilyés Geri buktatásáért megítélt tizit, Kun Misi értékesítette.
Minden jó, ha jó a vége! Szép és megérdemelt győzelem volt ez!

Metzger Tibor (edző): - Az ellenfélnek 60 percig helyzete sem volt, majd sikerült nekünk helyzetbe hoznunk őket, akik végül meg is nyerték a találkozót.

Kovács Lászlót kérdeztem a mérkőzés után:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz