01.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

01.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT II. > 2013/2014 > Mérkőzések

Nagykovácsi SE - Tárnok KSK II 2-0 (1-0)
Nagykovácsi, 2013-08-25 - vasárnap 17:00


Játékvezető: Kamal Norbert
Aszisztens:
Waller Franz Georg, Pátkányi Botond
Gól:
Patyi Máté 2', Eszinger Dániel 83'
Sárga lap: Katona Miklós 35', Eszinger Dániel 41', Csóka Gábor 66', Tokody Gergely 77' ill. Huffler István 6', Ruzsinkó Zsolt 32'

A forduló további eredményei:
2013-08-24
Budajenő KSE - Ürömi SC II 6-2
2013-09-15
Pilisszentkereszt - Kisalag 4-0, Kerepesi SBE - Tinnye KFC 3-2, Fóti SE - Pilisszentlászló BSI 3-0, Tahitótfalu SE - Szentendre VSE 0-4
Szabadnapos
: Visegrád SE

Nagykovácsi SE: Tóth Krisztián - Marton Károly, Tokody Gergely (Horgász László Zoltán 88'), Juhász Mátyás (Hideg Dávid), Patyi Máté - Bugyjás Attila (Jaksi Gergely 60'), Katona Miklós, Csóka Gábor, Kalocsay Károly - Eszinger Dániel, Ujvári Gábor (Cseh László 51')
Kispad: Bereczky Máté, Nagy Róbert
Edző:

Tárnok KSK II: Szabó Zoltán 4 - Ruzsinkó Zsolt 5, Csákány Gábor 4, Ilyés Attila 4, Huszár Balázs 4 - Szabó Zsolt 5, Huffler István 4 (Schrenck Rajmund 83'), Gál Tibor 5 - Körtvélyesi Ádám 4 (Csákány Zsolt 5 46'), Csuka József 5, Lukács Zsolt 4
Edző:
Schrenck Rajmund

Schrenck Rajmund tudósítása a mérkőzéstől:
Jó hangulatban érkeztünk Nagykovácsiba, amit először a pálya látványa rontott el, majd a 3 percben egy pontrúgásnál nem figyeltünk és, kerültünk hátrányba, ami miatt már korántsem voltunk vicces kedvünkben. Ezek után kezdtünk kicsit magunkra találni. Csuka Józsi kétszer is a kapussal állt szemben, de a hálóőr nagy bravúrokat bemutatva hárított. Szünetben Körtvélyesi Ádi helyett Putyi lépett pályára.
A második játékrészben, szinte végig ellenfelünk térfelén tartózkodtunk. Ahogy telt az idő úgy vált a játékunk kapkodóvá, pontatlanná. Nagykovácsi játékosok hősiesen védekezve őrizték az egy gólos előnyüket. Kapusuk nagyon jó napot fogott ki, de ha nem ő, akkor a kapufa mentette meg a hazaiakat a kapott góltól. 85. percben egy távoli bomba góllal, kettőre növelték a hazaiak előnyüket. Sajnos ez a kirándulás nem úgy sikerült ahogy szerettük volna. Játékosaink logó orral ballagtak az öltözőbe.


Nagykovácsi SE honlapjának tudósítása:
Négy, a megyei másodosztályban eltöltött idény után ismét a megye III-ban kezdtük a szezont. Első mérkőzésünkön a teljesen ismeretlen Tárnok második csapatát fogadtuk. A korábbiakhoz képest szokatlanul sokan gyűltünk össze az öltözőben, az állandó kerettagok közül mindössze Pataky Bálint és Bugyjás Erik, valamint a lábközépcsont törésből lábadozó Kalocsay Bence hiányzott.
Álomszerűen kezdtük a mérkőzést! A második percben egy szöglet után a hosszú oldalon Eszinger senkitől sem zavartatva fejelhette középre a labdát, ahol Patyi tökéletesen érkezett, és közelről a hálóba fejelt. A folytatásban sajnos nem tudtunk helyzeteket kialakítani, ellenben a tárnokiak többször is odakerültek a kapunk elé. Az egyik ilyen esetben Patyi önfeláldozóan vetődött a labda elé az utolsó pillanatban, a többi helyzetnél Tóth Krisztián akadályozta meg az egyenlítést. A félidő végén Tokody megduplázhatta volna az előnyünket, de a vendégkapus is résen volt, így maradt az egygólos előny.
A második félidő elején ismét előttünk adódott lehetőség, de Katona közeli lövése a kapufán csattant. Sajnos ezek után megint átvette a kezdeményezést a vendégcsapat, és ez helyzetekben is megmutatkozott. Egy beívelt szabadrúgás után a labda a kapufáról éppen a gólvonal elé pattant, majd az ismétlést Tóth bravúrral védte. Pár perccel később egy szögletet fejelt ki a gólvonalról Marton Karcsi, majd egy átlövést védett ismét magabiztosan kapusunk. Az utolsó negyedórára fordulva Tokody cselezett be a 16-oson belülre, majd mikor már csak a kapus állt volna vele szemben, kihúzták a lábát. A játékvezető sípolt is, azonban általános megdöbbenésre szabadrúgást ítélt kifelé, és sárga lapot adott játékosunknak színészkedésért. Valószínűleg abból a szögből, ahol a spori állt, úgy látszott, hogy támadónk feldobta magát. A vendégek továbbra is hatalmas erőket
mozgósítottak az egyenlítésért, de a csapat önfeláldozóan védekezett. A hajrában aztán Eszinger gyönyörű átlövéséből megszereztük a második gólunkat is, és bebiztosítottuk a győzelmünket.
Annak ellenére, hogy ellenfelünk körül-belül kétszer annyit birtokolta a labdát, mint mi, győzni tudtunk egy jó erőkből álló csapat ellen, és kapott gól nélkül hoztuk a meccset, ami bíztató a jövőre nézve.


Schrenck Rajmund:
- Bekövetkezett az amitől rettegtem, hogy a mérkőzés elején hátrányba kerüljünk. A középpályán szinte minden párharcot elveszítettünk. Szokták mondani, hogy a gól mindig hibából születik, az első kapott gólunknál az egész csapat hibázott. Csak magunkat okolhatjuk ezért a vereségért. Remélem, ez a pofon kicsit helyre rakja a csapatot és tudjuk hol a helyünk, mert nem elég csak kisétálni megye III- ban sem. Az első bajnokin nem maradt más, mint gratulálni az ellenfélnek, na, ezt viszont szeretném elkerülni a következő mérkőzéseken. Pozitívumként talán annyi, hogy csapatként vonultunk le a pályáról.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz